STEDON Slimme stedelijke Producten

Sport en spel

Home Onze Producten Sport en spel

Sport en Spel in de wijk

Jong geleerd is oud gedaan. En daarom is het zo belangrijk dat Sport en Spel volledig geïntegreerd wordt in onze samenleving. Dat begint vaak in onze woonwijk. Als kinderen al jong in aanraking komen met sporten en spelen, dan zijn ze op latere leeftijd ook sneller geneigd meer in beweging te komen. En wat is nu een fijner aanzicht dan buiten spelende en sportende kinderen in uw buurt?

Inrichting openbare ruimte

Stedon heeft jarenlange ervaring als inrichter van openbare ruimtes. Wij zorgen ervoor dat de beschikbare ruimte zo optimaal mogelijk wordt benut. De ruimte kan volledig ingericht worden met Sport en Spel attributen en toestellen, maar het kan ook aangekleed worden met andere elementen zoals hekwerken, zitbankjes, afvalbakken en pergolas.

Sport attributen en toestellen

Wij hebben een compleet aanbod aan veilige toestellen, attributen en objecten die sporten en spelen onder kinderen stimuleren. Waaronder:

Voor alle leeftijden

Wilt u bewegingsruimte creëren voor alle leeftijden? Voor de kleintjes hebben wij voldoende speelmogelijkheden in ons assortiment, bekijk daarvoor onze pagina Speeltoestellen. Voor de iets oudere kinderen en (jong) volwassenen bieden wij onder andere Calisthenics, Freerunning en Outdoor fitness (ook voor senioren).

Dam schaak tafel, dam tafel, schaak tafel, game table, picknicktafel beton,