STEDON Slimme stedelijke Producten

Sportplein CCNV Harderwijk

Home Onze projecten Sport en Spel Sportplein CCNV Harderwijk

Het Christelijk College Nassau-Veluwe heeft een compleet ingericht sportplein rondom hun nieuwe sporthal gekregen. Op het sportplein zijn veel sportmogelijkheden gecreëerd. Voetbal, basketbal, hockey en tafeltennis.

4 sporten, 1 sportkooi

Op het plein staat een blauwe sportkooi waar de kinderen wel vier verschillende sporten in kunnen beoefenen. De sportkooi heeft een combidoel, hierdoor kunnen de kinderen zowel voetballen als basketballen. In de zijkanten van de sportkooi zijn aan iedere zijde drie pannadoelen verwerkt. Dit zorgt ervoor dat er panna gespeeld kan worden. En doordat er hockey boarding rondom in de kooi is aangebracht behoord ook hockey tot de mogelijkheid.

Vier seizoenen sportvloer

De sportkooi heeft een drainbeton sportvloer. Deze waterdoorlatende vier seizoenen sportvloer is dé sportvloer voor de openbare ruimte. Het is een duurzaam en geluidsarme sportvloer die na een flinke regenbui meteen weer bespeelbaar is. De belijning die op de sportvloer worden gezet passen bij de sporten die in de sportkooi kunnen worden gespeeld.

Wilt u graag meer informatie over dit project, of andere producten?