STEDON Slimme stedelijke Producten

Werken bij

Home Over ons Werken bij

Werken bij Stedon

Bij Stedon geloven wij in onze mensen. Zij dragen, ieder met zijn eigen specialisme, bij aan een mooi product voor een leefbare openbare ruimte. Wij vinden dat iedere medewerker uniek is. Daardoor volgt iedereen zijn eigen persoonlijke ontwikkeling binnen Stedon. Daarnaast staat voorop dat wij een prettig en veilige werkomgeving willen voor onze medewerkers en hechten wij veel waarde aan begrippen als persoonlijk en toegankelijk.

Stedon is een nuchter familiebedrijf die oog heeft voor mens en milieu. Bij Stedon werk je in een moderne omgeving. Zo is er bijvoorbeeld in de werkplaats een mooie balans tussen mens en automatisering. Daarnaast vinden wij het belangrijk om studenten te helpen bij een leuke en leerzame stage, en hun  te laten ervaren hoe het er binnen een bedrijf aan toegaat.

Stedon is altijd in ontwikkeling. Daarom zijn wij ook met regelmaat op zoek naar nieuwe collega’s en stagiaires. Ben jij benieuwd naar onze vacatures? Ga dan naar onze vacatures. Daar vindt je vacatures, onze stage en leerwerktraject mogelijkheden en nemen we je mee om een kijken te nemen bij onze medewerkers.