U zoekt betonproducten voor de inrichting van een openbare ruimte? STEDON biedt een breed assortiment aan betonnen straatmeubilair, volledig aan te passen aan uw omgeving.

De keuze voor beton

Beton is wereldwijd de meest gebruikte bouwstof en dat is niet voor niets. Het is sterk, solide en bovendien onderhoudsarm. Dit maakt het gebruik van betonproducten voor de inrichting van openbare ruimtes enorm gewild. Beton is bestand tegen weersinvloeden en veelvuldig gebruik en heeft daardoor een lange levensduur. Naast functioneel is beton ook nog eens erg fraai en perfect toepasbaar in iedere omgeving. 

Inrichting van openbare ruimte

Straatmeubilair draagt bij aan de uitstraling en de leefbaarheid van een wijk, straat of park en heeft daarom een belangrijke functie. Wij leveren een ruim aanbod, maar kunnen uw betonproducten ook op maat maken. Beton is in vrijwel elke wenselijke vorm te gieten en dat maakt het enorm veelzijdig. Door de vele mogelijkheden in afwerking is geen betonproduct hetzelfde en kan het volledig aangepast worden aan uw wensen.

Onze betonproducten

Ons aanbod aan betonproducten bestaat uit:

Daarnaast leveren wij maatwerk straatmeubilair en kunnen de producten op verschillende manieren afgewerkt worden.

De betonproducten van Stedon voldoen standaard aan de actuele DIN-normen en eisen voor betonfabricage.

Meer weten over beton producten?

Of ga naar onze contactpagina >