Schaken in de openbare ruimte is onverminderd populair! Het stoffige imago is verdwenen. Dit spel heeft een bijzondere betekenis voor de samenleving doordat het mensen, jong en oud, met elkaar verbindt. Bovendien houdt het je brein in vorm, en wanneer je het in de buitenlucht doet, pluk je ook daar de vruchten van.

Stedon heeft al in ruim 100 gemeenten, op meer dan 200 locaties in Nederland en daarbuiten, schaaktafels geplaatst. De gemeentes zien de verbindingskracht die iets eenvoudigs als een schaaktafel heeft. Het grote assortiment van Stedon biedt voor elke locatie wel een geschikte schaaktafel.

Denksport is een perfecte aanvulling op een park, sportgelegenheid of spelvoorziening:

Wel 20 verschillende speltafels, waaronder rolstoelvriendelijke opties

Schaken is speelplezier voor iedereen. Ons uitgebreide aanbod biedt dan ook diverse schaaktafel voor in de openbare ruimte, variërend van 2-persoons tot 6-persoonspicknicktafels, van sta- tot rolstoelvriendelijke speltafels. Door de uitvoering in beton of metaal, al dan niet met hardhouten zitting. Zijn de schaaktafels uitnodigend én heel duurzaam.

Wat uw doel of omgeving ook is, u vindt bij ons diverse mogelijkheden om uw sportvoorziening, park of andere locatie te verrijken. Wij houden rekening met uw behoefte en creëren tafels die aansluiten op deze specifieke wens of omgeving.

Ontdek wat wij voor uw project kunnen betekenen. Voor meer informatie of advies neemt u gerust contact op met ons.