STEDON Slimme stedelijke Producten

Skatepark

U wilt uw openbare ruimte omtoveren tot een skatepark en/of BMX park? Zoek niet verder want Stedon heeft alles in huis om dit voor u te regelen.

Skatepark

Skaten en skateboarden zijn al decennia lang populaire sporten, met name onder jongeren. Met een skatepark geeft u de jeugd de kans om hun hobby op een verantwoorde manier uit te oefenen. Een skatepark bestaat uit verschillende skatetoestellen en elementen die gezamenlijk een uitdagend parcours maken. Hier kunnen skaters en skateboarders naar hartenlust nieuwe tricks oefenen zonder dat zij andere verkeersdeelnemers tot last zijn, wat op de openbare weg soms wel het geval is.

BMX park

Veel skateparken zijn (deels) ook geschikt voor BMX. Als u ook een BMX park wilt creëren is het goed om hier bij de inrichting van uw park direct rekening mee te houden. Hoewel BMX’ers en skateboards veel dezelfde toestellen en elementen gebruiken, hebben beide ook hun eigen voorkeuren. Zo mag een Bike Funbox bijvoorbeeld niet ontbreken in een BMX park. Bovendien wilt u niet dat beide sporters elkaar in de weg zitten. Daar kunnen we in het ontwerp al rekening mee houden zodat beide sporters optimaal hun hobby kunnen uitoefenen.

Ons assortiment:

Op deze pagina vindt u een aantal voorbeelden van complete skateparken en BMX parken. Deze parken zijn opgebouwd uit verschillende toestellen en elementen. Denk bijvoorbeeld aan curbs, rails, skateramps en wallrides. U kunt dit zo uitgebreid maken als u zelf wilt. Al onze producten voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen.

Neem contact met ons op

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw situatie? Wij denken graag met u mee over de meest geschikte inrichting rekening houdend met uw wensen, de locatie en het budget. Neem contact met ons op en ontdekt de mogelijkheden.

Meer weten over skate?

Of ga naar onze contactpagina >