Bekijk hoe wij de betonnen skatevloer hebben gestort:

Succes door participatie

Op de Parkweg in Harderwijk hebben we met succes een skatepark gerealiseerd. Dit project werd gekenmerkt door een goed verlopen participatietraject. De actieve betrokkenheid van jeugdige gebruikers die hun input en ideeën deelden, maar ook de samenwerking met de gemeente Harderwijk was buitengewoon effectief.

Dit project hebben wij van begin tot eind in beeld gebracht om u een kijkje te geven in het proces van het plaatsen van een skatepark. Neem een kijkje!

Positieve impact op de omgeving

De locatie, omringd door groen en nabij andere sportgerelateerde accommodaties, draagt bij aan een aangename en toegankelijke omgeving. De vormgeving, met een ronde structuur, voegt een elegant element toe aan het skatepark.

Wethouder Martijn Pijnenburg is enthousiast over de manier waarop de nieuwe skatebaan tot stand is gekomen. ,,Zo zouden we het vaker moeten doen’’, zegt hij. ,,Een idee of wens ontstaat bij de inwoners en vervolgens gaan we er in gezamenlijkheid mee aan de slag. Hoe mooi is dat?’’ Kortom, dit skatepark in Harderwijk is niet alleen een plek voor skateboarden, maar ook een gemeenschapsplek waar plezier, beweging en creativiteit samenkomen.

Ontdek wat wij voor uw project kunnen betekenen. Voor meer informatie of advies neemt u gerust contact met ons.