Straatmeubilair

Home Onze Producten Straatmeubilair

U zoekt straatmeubilair voor het inrichten van een openbare ruimte? Stedon draagt met een compleet assortiment bij aan een prettige leefomgeving. Van functionele producten tot een uitgebreid inrichtingsadvies.

Functioneel en leefbaar

Straatmeubilair maakt een openbare ruimte functioneel en leefbaar. Het is de plek waar mensen op een bankje even willen uitrusten, waar kinderen met elkaar spelen of waar jongeren elkaar ontmoeten. Het is een belangrijk onderdeel van ons leefgebied en daarom is de inrichting ervan erg belangrijk. Met het straatmeubilair van Stedon maakt u het wonen, werken en leven in de openbare ruimte aangenaam.

Ons aanbod

Als inrichter van de openbare ruimte hebben wij een uitgebreid aanbod aan straatmeubilair voor u ontworpen en ontwikkeld. U hebt de keuze uit de volgende productcategorieën:

Daarnaast ontwerpen en leveren wij diverse betonproducten.

Straatmeubilair op maat

Naast ons uitgebreide reguliere aanbod aan straatmeubilair, leveren wij ook producten op maat. Of u nu op zoek bent naar functioneel straatmeubilair of naar meubilair dat sfeerbepalend is voor het straatbeeld, Stedon kan vrijwel alles voor u maken. Wij zorgen dat onze producten naadloos aansluiten op de omgeving, uw wensen en uw budget. Wij komen graag eens bij u langs om de mogelijkheden met u te bespreken.

Meer weten over straatmeubilair?

Of ga naar onze contactpagina >