STEDON Slimme stedelijke Producten

Straatmeubilair

Home Onze Producten Straatmeubilair

U bent op zoek naar straatmeubilair voor het inrichten van een openbare ruimte in uw leef- of werkomgeving. Hierbij is het natuurlijk van groot belang dat het meubilair niet alleen duurzaam is, maar ook naadloos aansluit in de ruimte en bovendien functioneel blijft. Daarom bent u bent Stedon aan het juiste adres voor al uw straatmeubilair. Met ons compleet assortiment van allerlei verschillende producten (die ook nog eens op maat gemaakt kunnen worden!) vindt u altijd datgeen wat u zoekt! Komt u er zelf niet helemaal uit? Geen zorgen! Onze specialisten staan u uiteraard te woord met uitgebreid inrichtingsadvies!

Functioneel en leefbaar straatmeubilair

Straatmeubilair maakt een openbare ruimte functioneel en leefbaar. De openbare ruimte is de plek waar mensen even op een bankje willen uitrusten, waar kinderen met elkaar spelen en waar jongeren elkaar ontmoeten. Het is een belangrijk onderdeel van ons leefgebied en daarom is de inrichting ervan ook zo belangrijk. Het meubilair dient als laatste stukje van de mooie puzzel van de omgeving. Een tafeltje waar mensen een broodje kunnen eten of een speeltuin waar de kinderen avonturen kunnen beleven. Dit zijn de laatste puntjes op de “i” waarmee ‘een omgeving’, ‘een thuis’ wordt.

Ons aanbod straatmeubilair

Als koploper van de inrichting van openbare ruimtes hebben wij een zeer uitgebreid aanbod aan straatmeubilair voor u ontworpen en ontwikkeld. U hebt de keuze uit de volgende productcategorieën:

Ons meubilair wordt van duurzaam materiaal gefabriceerd waarbij de veiligheids- en kwaliteitseisen nooit uit het oog verloren gaan. Binnen de verschillende productcategorieën heeft u keuze uit verschillende soorten en maten meubilair. Zij hebben echter wel allemaal één belangrijk overeenkomst: Ons uitgangspunt bij ieder product is een duurzame, vandalismebestendig, solide en onderhoudsarme constructie. Naast het ontwerpen en leveren van al ons straatmeubilair maken wij ook diverse betonproducten voor het inrichten van de buitenruimte.

Straatmeubilair op maat

Naast ons uitgebreide reguliere aanbod aan straatmeubilair, leveren wij ook producten op maat. Of u nu op zoek bent naar functioneel meubilair of naar meubilair dat sfeerbepalend is voor het straatbeeld, Stedon kan vrijwel alles voor u maken. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van stedelijke inrichting weten wij als geen ander hoe belangrijk het is dat een openbare ruimte op de juiste manier wordt ingericht. Dan pas wordt een ruimte omgetoverd tot een ontmoetingsplaats voor jong en oud. Wij zorgen dat onze producten naadloos aansluiten op de omgeving, uw wensen en uw budget. Maak nu een afspraak met een van onze specialisten! Wij komen graag bij u langs om de talloze mogelijkheden met u te bespreken.

Afvalbak, afvalbakken, afvalbak metaal, afvalbak openbare ruimte, afvalbak voor buiten

Meer weten over straatmeubilair?

Of ga naar onze contactpagina >