STEDON Slimme stedelijke Producten

Diverse locaties blikmikkers

Home Onze projecten Straatinrichting Diverse locaties blikmikkers

Ons unieke afvalsysteem ‘De blikmikker‘ is door heel Nederland al op diverse locaties geplaatst. De blikmikker heeft een korf met een grote vangopening. Hierdoor wordt er een uitdaging gecreëerd om het afval weg te gooien. En ook al wordt er mis gegooid… het afval blijft op één plaats gecentreerd. Dit voorkomt dat het afval gaat ‘zwerven’ langs fietspaden of andere wegen. En ook doordat het afval gecentreerd is op één plaats is het ook weer makkelijker te verwijderen door de diverse afvaldiensten

Stel uw eigen afvalbak samen

Een blikmikker is de afvaloplossing bij uitstek voor bijvoorbeeld een sportplein, skatepark of langs een fietspad. En bij elke omgeving past weer een andere uitstraling. De blikmikker is dan een mooie afvaloplossing omdat er verschillende mogelijkheden zijn. De afvalbak kan geleverd worden in elke standaard RAL kleur of in overleg worden voorzien van een opdruk. Maar ook met de korf heeft u meerdere mogelijkheden. Denkt u bijvoorbeeld aan het ingraveren van een logo of naam.

Wilt  u graag een blikmikker zien op een locatie bij u in de buurt? Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.