“Als ik iets moet hebben wat tijdelijk is, koop ik bij de concurrent. Als ik iets nodig heb wat lang mee moet gaan, bel ik Stedon.” – Gemeenteambtenaar

Zo maken wij verbazingwekkend duurzame producten

Staal is een van onze meestgebruikte materialen. We kunnen er alles van maken. Bovendien zorgen we ervoor dat u erop kunt vertrouwen dat het langer meegaat dan u verwacht. Dat kunnen we u om de volgende redenen beloven.

Slim ontwerp van Stedon

We ontwikkelen bijna al onze producten in eigen beheer. Hierdoor kunnen we alle kennis die we door de jaren heen hebben opgebouwd, toepassen in producten die doordacht in elkaar zitten. Zowel op het gebied van functionaliteit en esthetiek, maar ook zo ontworpen dat het lang mee gaat.

Hoogste kwaliteit staal

We kiezen ervoor om staal te gebruiken wat van dusdanige dikte en kwaliteit is, dat het bijzonder weerbarstig is. Hiermee hebben we de beste grondstoffen om onze kwaliteitsproducten te maken.

Vakkundig gelast

Onze vakmensen werken in onze eigen werkplaats met veel passie aan hun producten. Ze krijgen de tijd om te zorgen dat ze hoge kwaliteit werk kunnen afleveren dat er netjes uit ziet en bijzonder sterk is.

Dubbel verzinkt

Al onze metaalproducten worden dubbel verzinkt volgens de geldende NEN normeringen, niet alleen van buiten, maar ook van binnen. Zo kunnen we u garanderen dat Stedon producten vrijwel niet roesten, ook niet onopgemerkt van binnenuit.

Met aandacht geplaatst

Transport en plaatsing gebeurt allemaal in eigen beheer met onze eigen mensen. Hierdoor kunnen we u verzekeren dat de producten uiterst stevig geplaatst worden met minimale overlast.

Slimme Stedelijke Producten

Stedelijke inrichting gemaakt voor overmorgen

Wij werken het liefst niet voor u, maar met u samen. Door de gecombineerde kennis van u over locatie, toepassing en doelgroep en onze ervaring met talloze andere projecten komen we altijd tot een product waar zowel u en de gebruiker blij van worden.

Door de hoogste standaarden te hanteren heeft de tand des tijds vrijwel geen vat op onze metalen producten. Ook is ons streven altijd om producten te maken die zo duurzaam zijn, dat zelfs de meest verveelde kwajongens zo hun best moeten doen, dat ze eerder de hoop opgeven dan dat ons product het begeeft.

“Ik heb zelfs de afschrijvingsperiode verlengd. Dat scheelt ook nog eens kosten op de lange termijn” – Gemeenteambtenaar

Daarnaast houden we ook rekening met de wereld van morgen. Bijna alle materialen die wij gebruiken zijn recyclebaar. Ons pand is energievriendelijk. Ook tijdens ons productieproces houden we rekening met hergebruik van water.

Maar ook ons productieafval wordt tot het minimum beperkt. Het staal wordt efficiënt ingekocht. Het materiaal wordt op zodanig ingekocht dat het afval tot het minimale wordt beperkt. Naast het op lengte inkopen van onze materialen, wordt het staal in onze werkplaats met behulp van CNC snijder gesneden. Hierdoor is ons staalafval nihil. Al het afval wat we wel produceren, wordt gescheiden afgevoerd.

Ontdek wat Stedon voor u kan betekenen

Wilt u meer weten over onze metalen producten? Wij nodigen u uit om contact met ons op te nemen of onze projectenpagina’s en online catalogus te bezoeken voor inspiratie. Laat ons u begeleiden in het maken van de juiste keuze voor uw specifieke situatie.

Samen werken we aan een mooiere, duurzamere openbare ruimte. Welkom bij Stedon, waar kwaliteit en duurzaamheid de standaard zijn.