Achter de schermen: Anne

In deze serie ‘achter de schermen’ laten we je kennis maken met het team achter Stedon. Hoe zijn de werknemers bij Stedon terecht gekomen en wat is hun visie? Je leest het in deze serie, die begint met een paar vragen aan onze werknemer Anne!

Wie is Anne? Anne is maart 2019 bij Stedon begonnen als planner, na het behalen van zijn diploma Technische Bedrijfskunde.

Anne, hoe ben je bij Stedon terecht gekomen? Eén van de eigenaren van Stedon is een goede kennis. Via via is het balletje gaan rollen. Stedon was op zoek naar een planner/werkvoorbereider. Waar dit eerst tussen neus en lippen werd medegedeeld, leidde dit uiteindelijk naar een serieus sollicitatiegesprek en zit ik nu helemaal op mijn plek in deze functie bij Stedon.

Welke functie heb je bij Stedon? Planner / Werkvoorbereider

Wat vind je het leukste aan het werk wat je doet? Het leuke aan het werk is de veelzijdigheid in de werkzaamheden. Er is geen dag hetzelfde. Daarnaast maken de mensen, zowel binnen (de collega’s) als buiten (de klanten) Stedon, het werk leuk. Ik vind het prettig om mensen een plezier te doen. Bijvoorbeeld door werkzaamheden leuk te maken en ook door klantwensen zo af te stemmen met de planning dat er allemaal blije gezichten komen. Dat vind ik het allerleukst!

Wat vind je het minst leuk aan het werk wat je doet? Waar gewerkt wordt, worden fouten gemaakt. Zo ook bij Stedon. Deze fouten komen ook op mijn bordje. Dit soort nieuws is soms vervelend om terug te koppelen naar een klant of leverancier. Dat zijn telefoongesprekjes waar ik wel eens tegenop kijk. Anderzijds zijn deze gesprekken natuurlijk ook weer uitdagingen, omdat je problemen zo spoedig mogelijk en zo goed mogelijk wilt oplossen.

Kun je een gemiddelde dag omschrijven? Mijn dag begint vaak met het beantwoorden van mails, maar er komt dan vaak al snel iets tussendoor. Zaken als het regelen van transport en montageplanning, bestellingen doen en telefoongesprekken met de vertegenwoordigers of klanten. Maar ook vele hand- en spandiensten er om heen.  Er is eigenlijk niet een ‘standaard dag’ te omschrijven. Dit geeft maar weer eens aan hoe veelzijdig dit werk is.

Wat maak Stedon uniek? Stedon is uniek door de doordachtheid en veelzijdigheid van de Stedon producten die ontworpen, geproduceerd en gemonteerd worden. Dit alles komt tot stand door een groep mensen met heel veel vakkennis. Dit begint bij het ontwerpen van de producten met daarna het produceren en monteren van de producten. Het plezier waarmee gewerkt wordt aan deze producten maakt mij enthousiast. Ik ben trots dat ik hier een onderdeel van ben.

Het team van Stedon is dus erg goed op elkaar ingespeeld. Zoals al eerder genoemd zijn de collega’s een grote bron van plezier binnen het bedrijf/werk. De drempels zijn laag en overal kan over gesproken worden. Karakters lopen zeker uiteen, maar dat heeft het effect heeft dat we elkaar uitstekend aanvullen. Er is sprake van hiërarchie, maar dat is niet te merken. Iedereen gaat op een leuke manier met elkaar om. Ruimte voor een grapje is er. En moet er extra hard gewerkt worden, dan stroopt iedereen de mouwen op. Het familiebedrijf is als een kindje voor de eigenaren, maar je zou kunnen zeggen dat de werknemers ook het Stedon-DNA hebben.

En niet onbelangrijk, wat doe je graag naast je werk? Ik hou van voetbal, zowel het kijken er van als het uitvoeren. Daarnaast vind ik het leuk om met vrienden af te spreken. Naast sport, werk en vrienden breng ik graag tijd door met m’n vriendin. We hebben onlangs een huis gekocht waar we druk mee aan de slag zijn. Hier worden de uren veelal aan besteed de laatste tijd.

Blijf op de hoogte!

Wilt u op de hoogte blijven van de ‘achter de schermen’ verhalen? Bekijk dan af en toe ons blog of volg ons op Facebook!

Samen werken aan

Duurzaamheid

Duurzame ontwikkeling ten aanzien van het produceren van inrichtingselementen voor de openbare ruimte maakt deel uit van de maatschappelijke verantwoordelijkheid van STEDON en vormt een van onze belangrijkste plichten.