Achter de schermen: Rene Miedema

In deze serie ‘achter de schermen’ laten we je kennis maken met het team achter Stedon. Elke keer zetten we een ander teamlid in de spotlights! Wat drijft hun in dit werk? En met wie heeft u te maken als er iets ontworpen, gebouwd of geïnstalleerd moet worden voor uw gemeente? Daar komt u achter in deze serie!

He Rene, vertel eens iets over jezelf en Stedon. Ik ben via via bij Stedon terecht gekomen. Tijdens een verjaardag sprak ik met twee medewerkers van Stedon over de productie en dat er in de toekomst wellicht een uitbreiding van personeel aan de orde zou zijn i.v.m. toenemende drukte binnen het bedrijf. Toen een paar maanden later deze plannen concreet werden gemaakt ben ik vanuit mijn interesse in gesprek gegaan met de eigenaar. Het gesprek zorgde ervoor dat ik een functie binnen Stedon als een leuke nieuwe uitdaging ging zien en zo ben ik begin 2009 bij Stedon terecht gekomen. Inmiddels werk ik alweer ruim 11 jaar bij het bedrijf en ik heb het hier erg naar mijn zin.

Welke functie heb je bij Stedon? Mijn functie binnen het bedrijf is allround montagemedewerker, tevens de vraagbaak op de werkvloer.

Wat vind je het leukste aan het werk wat je doet binnen Stedon? Ik vind eigenlijk alle werkzaamheden leuk om te doen, omdat ik hier mijn creativiteit in kwijt kan, dingen kan ontwikkelen en produceren. Hierin word ik volledig vrijgelaten. Dit kan van alles zijn zoals, het maken van jop’s …pannaveldjes…prullenbakken etc etc…

Er is vast ook iets wat je minder leuk vindt? Eerlijk gezegd toch wel seriematige werk. Wat ik dan wèl altijd probeer te doen is hier een bepaalde handigheid/snelheid in te krijgen zodat het werk zowel netjes als snel geproduceerd kan worden.

Hoe ziet een dag eruit bij Stedon voor jou? Mijn dag bestaat hoofdzakelijk uit het construeren/lassen van diverse producten. Dit loopt uiteen van het maken van doelen tot jop’s, van picknicksets tot diverse soorten afvalbakken. Ook hierin mag ik graag mijn creativiteit gebruiken.

Wat maak Stedon uniek? Ik vind dat stedon zich onderscheid in o.a. de prijs-kwaliteitverhouding, die gewoon goed is! Kortom degelijk, hufterproof en passend en op maat gemaakt voor diverse openbare buitenruimtes.

En niet onbelangrijk, wat doe je graag naast je werk? Naast mijn werk vindt ik het ook leuk thuis lekker creatief bezig te zijn, en vooral te genieten van mijn dochter die om het weekend bij mij is.

Blijf op de hoogte!

Wilt u op de hoogte blijven van de ‘achter de schermen’ verhalen? Bekijk dan af en toe ons blog of volg ons op Facebook!

Samen werken aan

Duurzaamheid

Duurzame ontwikkeling ten aanzien van het produceren van inrichtingselementen voor de openbare ruimte maakt deel uit van de maatschappelijke verantwoordelijkheid van STEDON en vormt een van onze belangrijkste plichten.