Samen Werken aan

plezier

Stedon heeft vele wijken in Nederland voorzien van speelplekken en speeltoestellen. Ook is Stedon “Official supplier voor het Cruyff Foundation”. Het stimuleren van jonge kinderen is essentieel voor hun ontwikkeling.

De inrichting van hun woonomgeving speelt hierin een belangrijke rol. Speeltoestellen prikkelen hun fantasie en klimmen en klauteren bevordert hun motorische ontwikkeling. Vallen hoort er ook bij, uiteraard zo veilig mogelijk. Een aantal van onze projecten ziet u hier weergegeven om zo een indruk te geven van de mogelijkheden

speeltoestellen draaitoestel

Herinrichting speeltuin Leeuwarden

Speelboot Utrecht

Inrichting speeltuin Goutum

Inrichting schoolplein Leeuwarden

Inrichting speeltuin Leeuwarden

Inrichting schoolplein Bussum

Slimme Stedelijke Producten

De sleutel tot een aantrekkelijke speeltoestellen

Bij het uitzoeken van speeltoestellen voor uw openbare ruimte is het belangrijk om de behoeften van de omgeving in overweging te nemen. Functionaliteit en toegankelijkheid moeten hand in hand gaan met de uitstraling die past in uw project. Bovendien moeten de producten duurzaam en onderhoudsarm zijn om de levensduur van de openbare ruimte te verlengen en de onderhoudskosten laag te houden.

Met zorgvuldig ontworpen en goed geplaatste pleininrichting kunnen wij openbare ruimtes creëren die uitnodigend, functioneel en aantrekkelijk zijn voor iedereen.