STEDON Slimme stedelijke Producten

Speeltoestellen

Home Onze Producten Speeltoestellen

U bent op zoek naar speeltoestellen voor een openbare speelruimte? Stedon heeft een compleet aanbod aan NEN-EN 1176 gecertificeerde toestellen en kan u helpen bij de complete inrichting van de speelplaats.

De ontwikkeling van een kind

Een openbare speelplaats is een plek waar kinderen samenkomen. Een plek waar ze leren samen te spelen en rekening met elkaar te houden. En bovenal een plek waar ze kind kunnen zijn. Juist omdat deze plek bijdraagt aan de ontwikkeling van hun emoties, sociale vaardigheden, intelligentie en de gezondheid, vraagt de inrichting van een speelplaats om de nodige zorg en aandacht. En dat is precies waar wij bij Stedon goed in zijn.

Een veilige speelomgeving

Bij de inrichting van een speelplaats staat de veiligheid van de kinderen voorop. Daarom zijn al onze speeltoestellen NEN-EN 1176 gecertificeerd. Onze producten zijn gemaakt van duurzame en robuuste materialen en zijn voorzien van een fraai design. Bij de keuze voor speeltoestellen houden wij altijd rekening met de verschillende leeftijdscategorieën. Wilt u een speelplaats creëren voor de peuters, kleuters, schoolkinderen of een combinatie? Stedon biedt een gevarieerd aanbod aan speeltoestellen in alle leeftijdscategorieën. Zoekt u ook iets voor tieners? Kijk dan eens op onze pagina’s Sport en Spel, Skate of Jongeren ontmoetingsplek.

Openbare speeltoestellen

Bij Stedon vindt u een compleet aanbod aan openbare speeltoestellen. Op onze website vindt u slechts een kleine selectie van ons assortiment. Heeft u specifieke wensen of wilt u meer weten over een product? Vraag het ons gerust.

 

Meer weten over speeltoestellen?

Of ga naar onze contactpagina >