Samen Werken aan

gezondheid

Balsportvoorzieningen, sportveldjes en meer

Sporten en bewegen bevorderen de gezondheid! Sportverenigingen maar ook sportveldjes in woonbuurten, zoals balsportvoorzieningen, fungeren als stimulans voor beweging.

Uit onderzoek blijkt dat mensen die vroeger in hun jeugd regelmatig hebben gesport ook op latere leeftijd meer bewegen en gezonder zijn. Hierbij kan de inrichting van de woonomgeving een belangrijke rol spelen. Jong en oud, vitaal of met een beperking, Stedon biedt voor iedereen aantrekkelijke beweegmogelijkheden.

(Bal)sportvoorzieningen

Sportplein Emmerhout

Sportplein CCNV Harderwijk

Outdoor fitness

Beweegtuin Leeuwarden

Multi sportterrein Sint Niklaas (België)

calisthenicspark Diemen

Denksport faciliteiten

Slimme Stedelijke Producten

De sleutel tot aantrekkelijke spelvoorzieningen

Bij het uitzoeken van spelvoorzieningen voor uw openbare ruimte is het belangrijk om de behoeften van de omgeving in overweging te nemen. Functionaliteit en toegankelijkheid moeten hand in hand gaan met de uitstraling die past in uw project. Bovendien moeten de producten duurzaam en onderhoudsarm zijn om de levensduur van de openbare ruimte te verlengen en de onderhoudskosten laag te houden.

Met zorgvuldig ontworpen en goed geplaatste pleininrichting kunnen wij openbare ruimtes creëren die uitnodigend, functioneel en aantrekkelijk zijn voor iedereen.