STEDON Slimme stedelijke Producten

Multi Sportterrein Sint Niklaas (België)

Home Onze projecten Sport en Spel Multi Sportterrein Sint Niklaas (België)

Bij de Witte Molen in Sint Niklaas, België, is een sportpark ingericht. Het park is voorzien met calisthenics toestellen en naast het trainingspark is een SSM multi sportkooi geplaatst. Naast het sportieve aspect is dit sportplein ook op sociaal vlak een toevoeging aan de regio. De verschillende doelgroepen komen hier om samen met hun vrienden te gaan sporten en ontmoeten tegelijkertijd andere leeftijdsgenoten. Voor jong en oud een mooie plek om samen te komen.

De producten die zijn toegepast in dit project:

Calisthenics

Er is gekozen om het calisthenicspark te voorzien van 4 calisthenicstoestellen. Een aantal van deze toestellen kan worden gebruikt voor het beoefenen van basis oefeningen. Hierdoor is iedere gebruiker instaat het gehele lichaam te trainen. Naast deze basis toestellen zijn er freestyle toestellen geplaatst. Op deze toestellen kan men diverse type oefeningen uitvoeren maar ook combinaties van oefeningen ( verschillende oefeningen achter elkaar aan ).

SSM Sportkooi

Naast trainen met het eigen gewicht met behulp van de calisthenics toestellen, kan de sporter hier ook een balletje trappen. De sportkooi ligt gelijk naast het trainingspark. De kooi is gemaakt van SSM sportpanelen. Deze sportpanelen zijn zo door Stedon ontworpen en geproduceerd dat het uiterst vandalismebestendig is en het geluid reduceert tot het minimale. De sportvloer in deze sportkooi is van kunstgras met daarop de sportbelijning voor basketbal en voetbal.

Wilt u graag meer informatie over dit project, onze calishtenicstoestellen of andere producten?