Stedelijke producten voor algemeen gebruik

Enerzijds biedt Stedon stedelijke producten bedoeld voor algemeen gebruik en aankleding van een omgeving. Voorbeelden hiervan zijn banken, picknicktafels, ontmoetingsplaatsen, afvalbakken, bloembakken en groeigeleiders.

Stedelijke producten voor de jeugd

Anderzijds heeft Stedon een compleet aanbod stedelijke producten gericht op de jeugd. Voor de jongsten zijn er diverse speeltoestellen die gecombineerd een uitdagend speellandschap vormen. De wat oudere jeugd wordt door Stedon gestimuleerd tot samenspel. De ruime keuze in sport- en spelvoorzieningen biedt voor ieder wat wils. Van het plaatsen van een tubegoal op een sportveldje tot een complete multifunctionele sportkooi; de mogelijkheden zijn eindeloos.

Missie Stedon

Wij bij Stedon geloven dat een goed ingerichte openbare ruimte van grote waarde is voor de maatschappij. Met die ambitie willen wij ons als expertpartner onderscheiden bij het leveren van stedelijke producten of het uitvoeren van turn-key-projecten die de openbare ruimte vorm en functionaliteit geven. Wij bewijzen daarbij dagelijks uit te blinken in het realiseren van wat niet standaard is, maar hebben daarbij wel nadrukkelijk aandacht voor het aspect van kostenbeheersing bij aanleg en beheer. Onze bewezen kwaliteit is daarbij steeds gebaseerd op kennis, ervaring, onafhankelijkheid, snelheid en innovatie.

Waarom kiezen voor stedelijke producten van Stedon?

Met één aanspreekpunt werkt Stedon voor klanten het hele traject uit van eerste idee, ontwerp en productie tot transport, montage en plaatsing. Nieuwe inzichten over de relatie tussen inrichting van de openbare ruimte en gezondheid/welzijn hebben geleid tot meer aandacht voor producten en toepassingen. Hiermee zijn ook de eisen die worden gesteld aan de inrichting verveelvoudigd. Waar voorheen de praktische inslag de overhand had, zijn nu aspecten als vandalismebestendigheid, duurzaamheid, veiligheid en uitstraling daaraan toegevoegd. Stedon heeft deze ontwikkelingen kritisch gevolgd en geïntegreerd in haar producten.  Stedon staat voor kwaliteit, gerealiseerd door maatschappelijk verantwoord te ondernemen.

Samen werken aan

Duurzaamheid

Duurzame ontwikkeling ten aanzien van het produceren van inrichtingselementen voor de openbare ruimte maakt deel uit van de maatschappelijke verantwoordelijkheid van STEDON en vormt een van onze belangrijkste plichten.

Slim. samen. maatwerk

Benieuwd naar onze projecten?