Onze Producten

Home Onze Producten

Stedelijke producten Stedon

De stedelijke producten van Stedon zijn grofweg op te delen in producten voor twee groepen gebruikers: algemeen gebruik en de jeugd. Stedon is een Gedegen en betrouwbaar familiebedrijf.  Met jarenlange ervaring in stedelijke producten.  Wij leveren niet alleen producten, wij denken ook met u mee.  Vanaf het eerste idee tot aan het ontwerp, de productie, transport, montage en plaatsing. Stedon heeft alle kennis en kunde in huis. Voorbeelden van gerealiseerde projecten met de stedelijke producten van Stedon kunt u hier bekijken. Wilt u een product op maat? Neem dan contact op. Lees onderaan deze pagina verder over de stedelijke producten van Stedon en onze werkwijze. 

parkbanken

Straatmeubilair

Ontmoetingsplek, ontmoetingsplekken, jongen ontmoetingspek, hangplek, picknickset, picknickplaats, overkapping openbare ruimte, overkappingen openbare ruimte

Jongeren ontmoetingsplekken

betonproducten zitelementen

Betonnen inrichtings elementen

Speeltoestellen

drainbeton sportvloer

Sportvloeren

Sport & Spel

Calisthenics freerunning

Calisthenics & Freerunning

Buiten fitnesstoestellen, bootcamp, outdoor fitness, buiten fitness, vandalismebestendig buiten fitnesstoestellen, gebruiksvriendelijk buiten fitnesstoestellen, onderhoudsarme buiten fitnesstoestellen,

Activ Outoor Fitness

Skate

Stedelijke producten voor algemeen gebruik

Enerzijds biedt Stedon stedelijke producten bedoeld voor algemeen gebruik en aankleding van een omgeving. Voorbeelden hiervan zijn banken, picknicktafels, ontmoetingsplaatsen, afvalbakken, bloembakken en groeigeleiders.

Stedelijke producten voor de jeugd

Anderzijds heeft Stedon een compleet aanbod stedelijke producten gericht op de jeugd. Voor de jongsten zijn er diverse speeltoestellen die gecombineerd een uitdagend speellandschap vormen. De wat oudere jeugd wordt door Stedon gestimuleerd tot samenspel. De ruime keuze in sport- en spelvoorzieningen biedt voor ieder wat wils. Van het plaatsen van een tubegoal op een sportveldje tot een complete multifunctionele sportkooi; de mogelijkheden zijn eindeloos.

Missie Stedon

Wij bij stedon geloven dat een goed ingerichte openbare ruimte van grote waarde is voor de maatschappij. Met die ambitie willen wij ons als expertpartner onderscheiden bij het leveren van stedelijke producten of het uitvoeren van turn-key-projecten die de openbare ruimte vorm en functionaliteit geven. Wij bewijzen daarbij dagelijks uit te blinken in het realiseren van wat niet standaard is, maar hebben daarbij wel nadrukkelijk aandacht voor het aspect van kostenbeheersing bij aanleg en beheer. Onze bewezen kwaliteit is daarbij steeds gebaseerd op kennis, ervaring, onafhankelijkheid, snelheid en innovatie.

Waarom kiezen voor stedelijke producten van Stedon?

Met één aanspreekpunt werkt Stedon voor klanten het hele traject uit van eerste idee, ontwerp en productie tot transport, montage en plaatsing. Nieuwe inzichten over de relatie tussen inrichting van de openbare ruimte en gezondheid/welzijn hebben geleid tot meer aandacht voor producten en toepassingen. Hiermee zijn ook de eisen die worden gesteld aan de inrichting verveelvoudigd. Waar voorheen de praktische inslag de overhand had, zijn nu aspecten als vandalismebestendigheid, duurzaamheid, veiligheid en uitstraling daaraan toegevoegd. Stedon heeft deze ontwikkelingen kritisch gevolgd en geïntegreerd in haar producten.  Stedon staat voor kwaliteit, gerealiseerd door maatschappelijk verantwoord te ondernemen.

Bekijk ons ruime aanbod of neem direct contact op!