Pannkooien Groningen

Home Onze projecten Sport en Spel Pannkooien Groningen

Zwart Poppetje nieuwsbrief Door Stedon


 

Voor de gemeente Groningen hebben wij in Groningen twee pannakooien geplaatst. Deze pannakooien staan op de Berlageweg en de Boraxstraat. Voor de Boraxstraat is er gekozen voor een pannakooi van SSM panelen. In de pannakooi is onze tubegoal 185 verwerkt. Op de Berlageweg staat een pannaveld van DSM panelen. In deze pannakooi is geen tubegoal verwerkt maar is het doelgebied aangegeven met een doelportaal.

sportkooi pannakooi pannaveld
Voetbaldoel, voetbalgoal, goal, voetbaldoelen, voetbalgoals, professioneel voetbaldoel, voetbaldoel voor schoolplein, voetbaldoel voor speelveld

Sportvloer

De juiste sportvloer zorgt voor een goede spelbeleving in een pannakooi of sportkooi. Het is essentieel voor hoe een bal rolt of stuitert. Maar ook het veilig kunnen spelen is van groot belang bij de keuze van een sportvloer. Onze vier seizoenen sportvloer, Drainbeton, is de sportvloer bij uitstek. Het geeft de juiste kwaliteit voor het spel en is veilig en geluidsarm. Met de Drainbeton sportvloer kan er in elk seizoen worden gesport. Ook na een fikse regenbui zullen er geen plassen ontstaan waardoor de sportvloer meteen weer bespeelbaar is.

Pannakooi

Meer weten over dit project?