STEDON Slimme stedelijke Producten

Pannakooi 01 maatwerk -Almere

Home Onze projecten Sport en Spel Pannakooi 01 maatwerk -Almere

In Almere aan de Hengelostraat is een pannakooi 01 geleverd en geplaatst. De pannakooi is geplaatst op bestaande stoeptegels.

De producten die zijn toegepast in dit project:

  • Pannakooi 01 ( maatwerk )
  • In de pannakooi zijn 2 stuks tubegoals 125 geïntegreerd
  • De pannakooi is verzinkt en daarna gepoedercoat
  • Sportpanelen: ST-rebound-DSM


Maatwerk

”Net even anders”. Heel veel producten worden met standaard afmetingen afgebeeld op onze website maar eigenlijk wordt 80% van onze producten op maat gemaakt. Heel begrijpelijk vinden wij, omdat iedereen zijn eigen wensen heeft en elke omgeving is weer anders. Een pannakooi is dan ook een product die vaak op maat wordt gemaakt. Denk aan een andere afmeting, andere hoogte, andere toegang enz, enz.  Dus past ”net even anders’ beter in uw project? Geen probleem!

Sportpanelen: SSM of DSM

Of u nu kiest voor een pannakooi, sportkooi of ballenwand, de juiste keuze van een sportpaneel is heel belangrijk. Een veel geziene misverstand is dat een standaard hekwerk, zoals bijvoorbeeld een omheining van een park of schoolplein, ook kan fungeren als sportpaneel. Een standaard hekwerk is niet gemaakt om continu belast te worden met harde voetballen die tegen het hek wordt geschopt. Onze sportpanelen zijn daar in tegen zo gemaakt om de trillingen van een bal te reduceren.

Wilt u graag meer informatie over dit project, onze pannakooien of andere producten?