Pannakooien

U bent op zoek naar de inrichting van uw sportveld of u wilt pannakooien kopen? Of dit nu is voor een openbare ruimte, schoolplein of voor commerciële doeleinden, Stedon levert een compleet aanbod aan kwalitatieve en veilige kooien voor de aankleding van een pannaveld of sportveld.

Wat is een pannakooi?

Panna is een populair behendigheidsspel. Het is een soort straatvoetbal dat zich afspeelt in een iets kleinere pannakooi waarin twee voetbaldoeltjes verwerkt zijn. Door de kleine ruimte zijn de spelers aangewezen op hun techniek om te kunnen winnen van hun tegenstander. De officiële duur van een duel is drie minuten en daardoor ligt het speltempo hoog. Scoort iemand een panna – het spelen van de bal door de benen van de tegenstander – dan is de wedstrijd meteen afgelopen.

Inrichting pannaveld

Een pannaveld is relatief klein en neemt daardoor weinig ruimte in beslag. Dat maakt het ideaal voor de aankleding van een schoolplein, park of speelveldje in de wijk. Door de geluiddempende materialen waarmee de pannakooi is gemaakt, wordt het lawaai gereduceerd en is de kans op geluidsoverlast zeer beperkt.

Onze pannakooien

De pannakooien zijn in verschillende afmetingen, kleuren en modellen leverbaar. U heeft de keuze uit een vaste of verplaatsbare pannakooi, afhankelijk of u de kooi wilt kunnen verplaatsen. Onze kooien zijn gemaakt van kwalitatieve en duurzame materialen zodat uw pannaveld een lange levensduur tegemoet gaat.

Pannakooien kopen?

Naast pannakooien leveren wij ook multifunctionele sportkooien die geschikt zijn voor meerde sporten zoals: voetbal, hockey, basketbal, volleybal, handbal en meer. U heeft natuurlijk ook de keuze om verschillende sport- en speltoestellen te combineren. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

pannakooi pannaveld

Pannaveld 01

pannakooi pannaveld

Pannaveld 02

pannakooi pannaveld

Pannaveld 03

pannakooi pannaveld

Pannaveld 04

pannakooi pannaveld

Pannaveld 05

Pannakooi

Pannaveld 06