Onze projecten

Home Onze projecten

Projecten openbare inrichting Stedon

Stedon neemt projecten voor openbare inrichting van A tot Z uit handen. Openbare inrichting is het inrichten van de openbare ruimte. De openbare is de ruimte tussen de particuliere kavels, zoals straten en pleinen. Kortom: de ruimte die niet direct aan een bepaalde groep of individu kan worden toegeëigend.  De openbare ruimte is in bezit is van de (gemeentelijke) overheid en is voor iedereen vrij toegankelijk. Hier vinden veel van de dagelijkse activiteiten plaats. De inrichting en het beheer van de openbare ruimte staat onder verantwoordelijkheid van de overheidsinstanties rijk, provincie en gemeente. Wij denken graag met u mee. Stedon staat voor kwaliteit, gerealiseerd door maatschappelijk verantwoord te ondernemen.

parkbanken

Straatinrichting

tafeltennistafel, pingpong tafel

Sport & Spel

betonproducten amfitheater

Beton

Skate

speeltoestellen draaitoestel

Speeltoestellen

Projecten openbare inrichting begeleiden van A tot Z

Stedon realiseert projecten in Nederland & België. Wij kunnen projecten binnen gemeentes begeleiden van A tot Z. Wij staan bekend om onze kennis en advies in combinatie met een uitstekende prijs – kwaliteitsverhouding. Projecten van Stedon bestaan enerzijds uit aankleding van een omgeving. Voorbeelden hiervan zijn banken, picknicktafels, ontmoetingsplaatsen, afvalbakken, bloembakken en groeigeleiders. Anderzijds projecten gericht op de jeugd. De ruime keuze in sport- en spelvoorzieningen biedt voor ieder wat wils. Van het plaatsen van een tubegoal op een sportveldje tot een complete multifunctionele sportkooi; de mogelijkheden zijn eindeloos.

Missie Stedon

Wij bij stedon geloven dat een kwalitatieve openbare inrichting van grote waarde is voor de maatschappij. Met die ambitie willen wij ons als expert onderscheiden bij het inrichten van de openbare ruimte. Onze expertise is daarbij het realiseren van wat niet standaard is, maar hebben daarbij wel nadrukkelijk aandacht voor het aspect van kostenbeheersing bij aanleg en beheer. Onze bewezen kwaliteit is daarbij steeds gebaseerd op kennis, ervaring, onafhankelijkheid, snelheid en innovatie. Wilt u dat we met u  meedenken? Neem dan direct contact op!

Waarom projecten openbare inrichting uitbesteden aan Stedon?

U krijgt bij Stedon één aanspreekpunt. Het hele traject kunnen we vervolgens uit handen nemen: idee, ontwerp en productie tot transport, montage en plaatsing. Nieuwe inzichten die wij hebben gekregen over de relatie tussen inrichting van de openbare ruimte en gezondheid en welzijn hebben geleid tot meer aandacht voor producten en toepassingen. Hiermee zijn ook de eisen die worden gesteld aan de inrichting verveelvoudigd. Voorheen kreeg de praktische inslag de overhand, nu zijn aspecten als vandalismebestendigheid, duurzaamheid, veiligheid en uitstraling daaraan toegevoegd. Wij hebben deze ontwikkelingen kritisch gevolgd en geïntegreerd.

Vragen over projecten openbare inrichting?

Bekijk onze gerealiseerde projecten om geinformeerd te worden over onze kennis en kunde. Wilt u direct uw vragen of ideeën met ons bespreken? Neem dan direct contact op met het telefoonnummer  058 – 288 0700 of via het contactformulier.