STEDON Slimme stedelijke Producten

Drainbeton

Home Onze Producten Drainbeton

Drainbeton sportvloer: dé duurzame waterdoorlatende sportvloer

Drainbeton is het meest geschikte materiaal voor een sportvloer die wordt aangelegd in de openbare ruimte. Deze waterdoorlatende sport en spel verharding heeft zijn doelmatigheid uitdrukkelijk bewezen. Niet alleen uit ecologisch motief door het zoet water in het gebied te houden, maar ook om de veiligheidsredenen. Vanwege de talloze voordelen geven velen de voorkeur aan een Drainbeton vloer boven alternatieven zoals asfalt. Sportkooien die door STEDON worden gerealiseerd, worden dan ook frequent voorzien van Drainbetonverharding.

De Voordelen van Drainbeton Vloeren in Vergelijking met Andere Verhardingen

  • Vereist relatief weinig onderhoud.
  • Is buitengewoon duurzaam.
  • Biedt geluidsarme eigenschappen dankzij zijn poreuze structuur.
  • Na een regenbui is de vloer direct weer bespeelbaar.
  • Voorkomt waterplassen en verhoogt de veiligheid bij nat weer.
  • Laat hemelwater rechtstreeks in de omgeving stromen.
  • Voorkomt ijsvorming in de winter.
  • Elimineert de noodzaak voor molgoten, kolken en rioolsystemen.
  • Kan worden aangelegd met relatief klein materiaal, waardoor toepassing op verschillende locaties mogelijk is.
  • Wordt geleverd met een garantie van 5 jaar.
Sportvloer, sportvloeren, buiten sportvloer, waterdoorlatende sportvloer, drainbeton, drainbeton sportvloer

Unieke methode door Stedon

STEDON heeft een unieke werkwijze ontwikkeld voor de installatie van drainbeton sportvloeren, die bijzonder duurzaam en gemakkelijk te onderhouden is. Deze exclusieve aanpak wordt uitsluitend toegepast door STEDON. Als gevolg hiervan bieden wij een garantie van 5 jaar op de sportvloeren die wij installeren, op voorwaarde dat er jaarlijks onderhoud wordt uitgevoerd in de vorm van reiniging en doorspuiten van de sportvloer.

ISA Sport Eisen en NOC-NSF Coating

Bij de aanleg van een Drainbeton sportvloer worden dezelfde strenge normen gehanteerd als voor een Drainbeton wedstrijdvloer, en dit is noodzakelijk om te voldoen aan de eisen van ISA Sport en daardoor de certificering van de sportvloer mogelijk te maken. Als extra toevoeging wordt de vloer afgewerkt met een NOC-NSF coating, beschikbaar in de kleuren groen, rood of blauw, afhankelijk van uw voorkeur. Bovendien worden er standaard twee soorten belijning op de sportvloer aangebracht. Als u overweegt het logo van uw sportvereniging in de sportvloer te verwerken, kan dit eveneens worden geïntegreerd in uw Drainbeton sportvloer.

Bekijk een Drainbeton sportvloer bij u in de buurt

Wilt u zelf ervaren hoe een Drainbeton sportvloer er in de praktijk uitziet? Dat kan! We nodigen u graag uit om een Drainbeton sportvloer bij u in de buurt te komen bekijken. Ontdek de duurzaamheid, veiligheid en onderhoudsvriendelijkheid van deze hoogwaardige sportvloeren. Neem contact met ons op en wij regelen graag een afspraak zodat u persoonlijk kunt zien waarom Drainbeton de ideale keuze is voor sportvloeren in openbare ruimtes.