STEDON Slimme stedelijke Producten

Sport- beweegplek Noorderpoort College

Home Onze projecten Sport en Spel Sport- beweegplek Noorderpoort College

Bij de Noorderpoort in Groningen is een kleurrijk sport- en beweegplek ingericht. Bij het inrichten van dit sportplein staat de behoefte van de gebruikers centraal. Het moet uiteindelijk een plek worden wat aantrekkelijk is voor de gebruikers om te gaan sporten. De ideeën van de studenten en medewerkers van het Noorderpoort College en de omwonenden hebben uiteindelijk voor dit prachtige resultaat gezorgd.

Toegepaste producten:

Talloze sportmogelijkheden

Het sportplein is ingericht met verschillende sportmogelijkheden. Er is een voetbalveld met aan beide kopkanten en basketbalpaal. Daarnaast vind u hier ook een tafeltennistafel en een calisthenictoestel. Calisthenics is een sport waar oefeningen worden uitgevoerd doormiddel van de weerstand van het eigen gewicht. Tot slot zijn er ook nog twee trampolines verwerkt in de sportvloer.

Maar naast dat er op het plein kan worden gesport is het ook een plaats waar men elkaar kan ontmoeten. Daarom zijn er verschillende zithoekjes gecreëerd door de betonnen zitelementen die om het sportplein zijn geplaatst.

Wilt u graag meer informatie over dit project, of andere producten?