Voetbaldoelen

U bent op zoek naar een voetbaldoel? Met de voetbalgoaltjes van Stedon tovert u elk grasveld of pleintje om tot voetbalveld.

Inrichting voetbalveld

Eigenlijk zou elke buurt zijn eigen voetbalveldje moeten hebben. Kinderen in alle leeftijden vinden het heerlijk om een balletje te trappen, en een voetbalveldje is in feite zo gecreëerd. Vrijwel elk willekeurig grasveld is geschikt. Plaats er één of twee voetbaldoelen op en uw voetbalveld is een feit. Kinderen hebben zo een plek waar ze urenlang kunnen spelen met hun eigen voetbal.

Onze voetbaldoelen

Bij Stedon hebben wij diverse voetbalgoals in ons assortiment opgenomen. Een voetbaldoel is in verschillende uitvoeringen, kleuren en formaten te verkrijgen. Het kleinste formaat is het pannadoel, die speciaal voor pannavoetbal bestemd is. De overige voetbaldoelen zijn naast voetbal, ook geschikt voor bijvoorbeeld hockey en handbal. Naast losse goaltjes hebben wij ook de volgende mogelijkheden waar een voetbalgoal in verwerkt is:

Levendigheid in de buurt

Sport en spel gaat hand in hand. Enthousiaste kreten en aanstekelijk gelach voeren de boventoon op speelveldjes. Het brengt levendigheid in de buurt. Stedon heeft ruime ervaring met het inrichten van openbare speelruimtes. We bekijken graag samen met u hoe we er een prachtige locatie van maken waar jong en oud samen komen. Naast voetbalgoals kunnen we de ook andere speeltoestellen leveren, inclusief de aankleding zoals afvalbakken, parkbanken & picknicksets en boombescherming.

voetbaldoel

Pannadoel 125

voetbaldoel

Tubegoal 125

voetbaldoel

Tubegoal 185

voetbaldoel

Tubegoal 300

voetbaldoel

Tubegoal 400 en 500