De vakmensen van Stedon: Masha

In de rubriek De vakmensen van Stedon komen de gezichten van Stedon in beeld. Wie zijn de drijvende krachten achter het bedrijf? Welke functies zijn er bij Stedon? Wat voor werkzaamheden hebben ze? Je lees het allemaal in de rubriek De vakmensen van Stedon.

In deze editie: Masha

In deze editie komt Masha aan het woord. In haar vrije tijd is ze graag aan het sporten, ze doet aan  bodypump en spinning. Daarnaast houdt Masha van gezelligheid met vrienden en haar gezin. Ze zou wel graag vaker een boek willen lezen, maar daar komt ze helaas bijna nooit aan toe. Maar wat doet Masha eigenlijk bij Stedon? Het antwoord lijkt eenvoudiger dan dat die is…

De officiële functietitel die Masha heeft is Communicatie & Promotie. Maar wat doe je dan eigenlijk precies? “Wat ik doe is eigenlijk heel breed en heel uiteenlopend.  Ik ben, zoals je mag verwachten, veel bezig met communicatie. Denk hierbij aan teksten schrijven voor de website, socialmedia berichten plaatsen of marketingactiviteiten organiseren en uitvoeren.
Daarnaast ben ik ook veel bezig met personeelszaken, ben ik contactpersoon voor onze adviseur in België, neem ik regelmatig de telefoon op bij ons op kantoor en doe ik voorbereidend werk voor nieuwe aanbestedingen. Kortom; het antwoord is niet zo makkelijk om te geven.”

Een werkweek bij Stedon

Wanneer er gevraagd wordt hoe een gemiddelde werkweek er uit ziet, blijkt dat de gemiddelde week van Masha erg gevarieerd is. “Ik heb geen vaste momenten in de week dat ik ergens mee bezig ben. Ik heb natuurlijk een aantal vaste taken, maar er komen vaak dingen tussendoor waardoor ik zelden elke week precies hetzelfde doe”
Wat wel een vast terugkomend ding is, is elke dag starten met een kopje koffie. “Daar begin ik wel altijd mee. Met een kop koffie neem ik eerst mijn e-mail door. Dat is eigenlijk hoe mijn werkdag vaak begint.”
Zoals we weten heeft Masha veel uiteenlopende taken, en dat zie je ook terug in de weekplanning. Maar er zijn vaste momenten waarop Masha gestructureerd bezig is met haar werkzaamheden. “Mijn vaste taken komen natuurlijk wel gewoon elke week voorbij.” Denk hierbij aan werkzaamheden aan de website, socialmedia, marketing of personeelszaken.

“Ik vind het mooi om te laten zien wat Stedon allemaal doet.”

Maar van alle werkzaamheden vindt Masha het stukje marketing en de website wel het allerleukste. “Ik vind het mooi om te laten zien wat Stedon allemaal doet. Het is erg leuk om mensen te prikkelen en ze enthousiast te maken. Dat kan perfect met de website en socialmedia.”

Meer dan alleen werken

Wanneer Masha terugdenkt aan de periode tot nu toe bij Stedon, heeft ze erg mooie herinneringen. Een herinnering springt er toch wel het meeste uit, namelijk het bedrijfsuitje naar Ameland. “We hadden met het personeel een compleet verzorgde dag op Ameland. Tijdens dit uitje hadden wij best mooi weer, waardoor wij veel leuke dingen konden doen met het team. Het was een enorm gezellig en leuk personeelsuitje, waar we elkaar nog beter leerden kennen.”

Masha is vanuit haar functie veel bezig met communicatie en promotie. Er komen dus veel producten van Stedon aan haar voorbij. Maar wanneer er gevraagd wordt wat ze het mooiste product vindt van Stedon, is het antwoord snel gegeven. De sportkooien vindt ze namelijk het allermooiste. “Het stimuleert de jeugd om meer te gaan bewegen. Ik geniet er zo van wanneer ik ergens kom waar een sportkooi van Stedon staat, vol met kinderen die plezier maken. Dat is waar je het voor doet!”

Leer de andere vakmensen van Stedon kennen

Ben je benieuwd wie de andere Vakmensen van Stedon zijn? Bekijk dan vorige editiess op onze nieuwspagina. Wil je weten wie er de volgende keer voorbijkomt? Volg ons op Facebook of LinkedIn en mis niets!

Blijf op de hoogte!

Wilt u op de hoogte blijven van de ‘achter de schermen’ verhalen? Bekijk dan af en toe ons blog of volg ons op Facebook!

Samen werken aan

Duurzaamheid

Duurzame ontwikkeling ten aanzien van het produceren van inrichtingselementen voor de openbare ruimte maakt deel uit van de maatschappelijke verantwoordelijkheid van STEDON en vormt een van onze belangrijkste plichten.