De vakmensen van Stedon: Michiel

In deze editie komt Michiel aan het woord. Ondanks dat Stedon in Leeuwarden gevestigd is, woont Michiel op de Veluwe. Een prachtige omgeving waar Michiel zich ook graag bevindt. Vanuit hier kan hij wandelen in de natuur, hardlopen op de mooiste paden maar ook hockeyen en zijn voetbalclub aanmoedigen.

Benieuwd hoe iemand uit de Veluwe kan werken voor een bedrijf uit Leeuwarden? Lees dan verder en ontdek meer over de functie van Michiel.

Geen enkele dag is hetzelfde

Michiel is bij Stedon werkzaam als adviseur in de buitendienst. Dit betekent dat hij zijn tijd verdeeld tussen het bezoeken van bestaande en nieuwe relaties, verspreid over Nederland. Daarnaast bezoekt Michiel ook toekomstige en gerealiseerde projecten. Mocht er ruimte zijn in Michiel zijn agenda, vult hij de momenten in met kantoorwerkzaamheden in Leeuwarden. Zoals je merkt is geen enkele dag hetzelfde als adviseur in de Buitendienst bij Stedon. En dat vindt Michiel eigenlijk ook het leukste aan zijn vak, de variatie in zijn werkzaamheden.

En met deze kennis is het ineens een stuk duidelijker waarom Michiel op de Veluwe woont. Dit is lekker centraal gelegen en kan hierdoor eenvoudig verschillende plekken bezoeken.

Een trots gevoel geven

Projecten waarbij je samen met de klant tot een prachtig project bent gekomen en waarbij alle partijen een goed gevoel aan over houdt op het gebied van samenwerking en het eindresultaat vindt Michiel het leukst. ‘Hierbij kan je denken aan de bouw van een skatepark waarbij je de skater, de buurtbewoners en de gemeente een trots gevoel kunt geven. Daar doe je het uiteindelijk voor’, aldus Michiel.

Leer de andere vakmensen van Stedon kennen

Ben je benieuwd wie de andere Vakmensen van Stedon zijn? Bekijk dan vorige editiess op onze nieuwspagina. Wil je weten wie er de volgende keer voorbijkomt? Volg ons op Facebook of LinkedIn en mis niets!

Blijf op de hoogte!

Wilt u op de hoogte blijven van de ‘achter de schermen’ verhalen? Bekijk dan af en toe ons blog of volg ons op Facebook!

Samen werken aan

Duurzaamheid

Duurzame ontwikkeling ten aanzien van het produceren van inrichtingselementen voor de openbare ruimte maakt deel uit van de maatschappelijke verantwoordelijkheid van STEDON en vormt een van onze belangrijkste plichten.