STEDON Slimme stedelijke Producten

Jop Dugout Special sportplek Waddinxveen

Home Onze projecten Straatinrichting Jop Dugout Special sportplek Waddinxveen

De gemeente Waddinxveen heeft twee locaties, Coenecoop en de Zuidelijke rondweg, voorzien van een compleet ingerichte sportplek. Beide plekken zijn ingericht met een sportkooi en een ontmoetingsplek voor jongeren.

Voor de locatie Coenecoop is er gekozen voor een DSM sportkooi met combidoelen. Met de combidoelen kan er in de kooi worden gevoetbald en kan men basketballen. Als jongeren ontmoetingsplek is er gekozen voor een Dugout Special. De Zuidelijke rondweg heeft een SSM sportkooi met voetbaldoelen en is er ook gekozen voor een Dugout special als ontmoetingsplek. Tevens is er op deze locatie een brug geplaatst.

SSM of DSM panelen

Onze sportkooien zijn leverbaar in SSM of DSM uitvoering. Vaak wordt er gedacht dat een sportkooi bestaat uit een ‘standaard’ hekwerk maar er is wel degelijk een verschil tussen een sportkooi en een regulier hekwerk. Onze sportkooi panelen, SSM en DSM, worden zwaarder belast en dienen het geluidsoverlast zoveel mogelijk te reduceren. Een hekwerk daarin tegen wordt na plaatsing nauwelijks belast.

Wilt u graag meer informatie over dit project of andere producten?