Groene en lichte straat

Voor herinrichting van de Turfmarkt en het Spuiplein in Den Haag hebben wij mooie cortenstaal boomroosters volgens specificaties mogen leveren. Een drukbezochte straat die mensen vanaf het Centraal Station naar het winkelcentrum leidt.

Boomroosters zijn erg belangrijk om de gezondheid van bomen in het straatbeeld te garanderen, ze beschermen de namelijk boomwortels, maar zorgen wel dat de boom voldoende water krijgt. Het mooie van boomroosters is dat ze geheel naar wens kunnen worden uitgevoerd. Zoals hier, met sleuven in de lengte en verlichting en volgens verkeersklasse 2.

Het toevoegen van groen in de binnenstad heeft vele voordelen, zoals de verbetering van luchtkwaliteit, verlagen van temperatuur, voorkomen van wateroverlast, dempen van geluid en natuurlijk het aantrekkelijke uiterlijk.

Boomrooster in alle soorten en maten

Bij Stedon hebben we niet alleen een ruim assortiment boomroosters, maar kunnen we ook boomroosters volledig naar wens ontwerpen. Van organische vorm tot ster, met sleuven in elke denkbare vorm. Uit verzinkt staal of van cortenstaal. Het toevoegen van boombescherming, behoed de boom tegen schade van bijvoorbeeld geparkeerde fietsen, maar kan ook extra zitplaatsen bieden.

Ontdek meer straatmeubilair voor de (groene) openbare ruimte:

Ontdek wat wij voor uw project kunnen betekenen. Voor meer informatie of advies neemt u gerust contact met ons.