Het centrumplein in Emmen heeft een metamorfose ondergaan, met als doel een levendige ontmoetingsplaats te creëren die een mix biedt van groen, water en recreatie. Als bijdrage aan dit project hebben wij een sundeck geleverd, dat als een boemerang door het plein slingert, en een skatepark met een indrukwekkende oppervlakte van 800 m2.

Het skatepark is vervaardigd uit betonnen skate-elementen die ter plaatse zijn ingestort. Hierdoor vloeien de verschillende elementen naadloos in elkaar over en resulterend in een veilig en naadloos skatepark voor de gebruikers. Deze betonnen constructie biedt niet alleen duurzaamheid, maar ook een  aantrekkelijk en functioneel element voor het vernieuwde centrumplein in Emmen

Naast onze skate-elementen hebben wij nog meer producten voor een complete inrichting van uw skatepark:

  • Parkbanken: Ontdek onze Comfortabele en functionele zitoplossingen voor verschillende locaties.
  • Fietsparkeersystemen: Door voldoende fietsenrekken te plaatsen zorgt u voor een veilige en overzichtelijke buitenruimte.

Duurzame en veilige keuze voor de ultieme skate beleving

Het gebruik van beton voor het bouwen van een skatepark biedt diverse voordelen die het tot de juiste keuze maakt voor deze omgeving. Ten eerste staat beton bekend om zijn duurzaamheid en sterkte, wat essentieel is voor skate-elementen die bestand moeten zijn tegen constante impact en belasting.

Daarnaast biedt beton veel ontwerpmogelijkheden. Het kan worden aangepast aan verschillende vormen en maten, waardoor ontwerpers en skaters een scala aan creatieve en uitdagende elementen kunnen creëren. Dit bevordert niet alleen de functionaliteit van het skatepark, maar draagt ook bij aan de uitstraling ervan.

Ontdek wat wij voor uw project kunnen betekenen. Voor meer informatie of advies neemt u gerust contact met ons.