Halfpipes en Skateramps

Home Onze Producten Skatepark Halfpipes en Skateramps

U bent op zoek naar half pipes en/of skateramps voor de inrichting van een openbare ruimte? Stedon heeft een divers aanbod en denkt graag met u mee over de inrichting.

Skateparken, betonnen skaterpark, vandalismebestendig skatepark, skatepark beton, skate, betonnen skateelementenSkateparken, betonnen skaterpark, vandalismebestendig skatepark, skatepark beton, skate, betonnen skateelementenSkateparken, betonnen skaterpark, vandalismebestendig skatepark, skatepark beton, skate, betonnen skateelementen

Half pipes vs. Skateramps

Half pipes worden vaak verward met skateramps en visa versa. Een officiële half pipe is letterlijk een halve pijp en is daarmee hoger dan een skateboard ramp. Ook het platte gedeelte in het midden van de ramp ontbreekt bij een half pipe. Deze échte half pipes zie je nog maar weinig in Nederland. Er wordt vooral veel gebruik gemaakt van skateramps (ook wel miniramps genoemd). Door de lagere hoogte is een miniramp zeer geschikt voor het trainen van nieuwe tricks, voor zowel beginners als gevorderden.

Onze skateramps

Onze skateramps zijn speciaal ontwikkeld voor veilig buitengebruik. We hanteren sterke, robuuste materialen die onder alle weersomstandigheden tegen een stootje kunnen. Veel trucs worden gedaan over de gehele breedte van de helling. Daarom geldt de regel: hoe breder hoe beter! Onze skateboard ramps zijn daarom standaard minstens zes meter breed.

Ons reguliere aanbod bestaat uit:

De ramps zijn in verschillende afmetingen leverbaar. Omdat wij alle onze producten zelf produceren, behoort maatwerk ook tot de mogelijkheden.

Skatepark inrichten?

Als u een multifunctionele ruimte wilt creëren waar iedereen zijn hobby kan uitoefenen, dan is een skateramp een mooie aanvulling. Skateramps zijn universeel en kunnen worden geïnstalleerd op vrijwel elk oppervlak. Ze zijn prima te combineren met andere inrichtingselementen voor jong en oud. Maar Stedon heeft ook alles in huis om uw openbare ruimte tot een compleet skatepark om te toveren. Van skatepools tot curbs en eventueel ook aan te vullen met BMX elementen. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

Skatetoestellen skatepark half pipe

Basic miniramp

Skatetoestellen skatepark half pipe

Miniramp met Extension, Subbox en Elevator

Skatetoestellen skatepark half pipe

Miniramp met Wallride, Extension en Elevator