STEDON Slimme stedelijke Producten

Skatepark Veendam

Home Onze projecten Skatepark Skatepark Veendam

De jeugd van Veendam kan hun hart ophalen bij de nieuwe sport en beweegplaats die is geplaatst rondom het voetbalstadion van SC Veendam. Het is een omgeving die toegankelijk is voor iedereen: van jong tot oud, mensen met en zonder beperkingen, professioneel of hobbyist.

Grootste skills Garden van Europa
Veendam heeft, met een oppervlakte van ruim 6.300 m2, de grootste Skills Garden van Europa. Voor dit project heeft Stedon mee mogen werken aan andere andere een skatepark met een oppervlakte rond de 900 m2. Het is een naadloos skatepark met uitdagingen voor zowel de beginnende als de gevorderde gebruiker.

Wat is een Skills Garden?
Een Skills-Garden is een openbare ruimte waar een omgeving gecreëerd wordt waar inwoners op een laagdrempelige en uitdagende manier kunnen bewegen. Het is een omgeving met verschillende sport- en beweegvoorzieningen. Je vindt hier verschillende speelvelden voor voetbal, badminton, basketbal en baseball. Naast de verschillende speelvelden vind je hier ook een pumptrack en een skatebaan. Dit alles wordt aangevuld met losse sporttoestellen als trampolines, verschillende zitelementen en calisthenics en freerunning toestellen.

Wilt u graag meer informatie over dit project, of over andere producten van ons?