Basketbalpalen en korfbalpalen

Home Onze Producten Sport en spel Basketbalpalen en korfbalpalen

Zoekt u naar basketbalpalen en korfbalpalen voor een sportveld? Stedon levert een compleet assortiment voor (openbare) sportruimtes.

Basketbalpalen en korfbalpalen voor een sportveld

De Stedon basketbalpalen zijn speciaal ontwikkeld voor de buitenruimte. Op zoek naar basketbalpalen en korfbalpalen voor een sportveld? Ook dat is een mogelijkheid. We hebben verschillende uitvoeringen, waaronder het type Heavy-Duty. Zoals de naam al impliceert, kan deze basketbalpaal dankzij de extra sterke constructie, tegen een stootje en is deze tevens bestand tegen vandalisme. Onze basketbalpalen kunnen geleverd worden met een standaard net of een vandalismebestendig vast, stalen net. Een alternatief voor de basketbalpaal is een combidoel. Hier zijn basketbal en voetbal gecombineerd in één sporttoestel. Bekijk ons combidoel aanbod hier.

Korfbalpalen

Het verschil tussen korfbal en basketbal is voor een leek soms lastig te zien, terwijl ze er toch wel degelijk zijn. Korfbal is een oer-Hollandse sport, terwijl basketbal uit Amerika overgewaaid is. Beide sporten hanteren verschillende spelregels. Zo mag je bij korfbal met twee handen schieten en bij basketbal maar met één hand. Ook opvallend is dat korfbal meestal gemengd gespeeld wordt. Een korfbalpaal lijkt in de basis ook veel op een basketbalpaal, maar de korf is verschillend én bij basketbal zit er een bord achter de paal, terwijl dit bij een korfbalpaal niet het geval is. Houd hier dus rekening mee bij de keuze tussen een korfbal- en basketbalpaal.

Complete aankleding

Als inrichter van de openbare ruimte kunnen wij naast basketbalpalen en korfbalpalen ook de complete sportplek aankleding voor u verzorgen. Om een sportplek netjes te houden en om overlast te voorkomen is dit vaak essentieel. Denk daarbij aan elementen als hekwerken, zitbankjes, en afvalbakken. Ook de sportvloer is erg belangrijk om veilig en comfortabel sporten mogelijk te maken.

Wilt u er een multifunctionele sportplek van maken dan kunt u ook denken aan:

 //  In verband met de onstuimige marktsituatie op de grondstoffenmarkt zijn onze prijzen op aanvraag  //

Korfbalpaal

Basketbalpalen, Basketbalpaal, basketballen, basketbalpaal kort, basketbalpaal junior

Basketbalpaal Kort

Basketbalpaal, basketballen, basketbalpaal, basketbalpaal rond

Basketbalpaal Rond

Basketbalpaal, basketballen, basketbalpaal, basketbalpaal heavy duty

Basketbalpaal Heavy Duty

Basketbalpaal, basketballen, basketbalpaal met drie korf, basketbalpaal trio

Basketbalpaal Duo

Basketbalpaal, basketballen, basketbalpaal met drie korf, basketbalpaal trio

Basketbalpaal Trio