Trapvelden

Trapvelden zijn ideaal voor het creëren van een uitdagend sportveld voor kinderen. Maar ook jeugd en (jong) volwassenen vinden het vaak heerlijk om af en toe een balletje te trappen.  U wilt een trapveldje in uw wijk, speeltuin of schoolplein?  Stedon helpt u graag bij de inrichting.

Trapvelden voor meerdere sporten

Een trapveld is een veld waar verschillende sporten kunnen worden beoefend, waaronder de meest populaire sport: voetbal. Naast voetbaldoeltjes kan het veld ook aangevuld worden met bijvoorbeeld een basketbalpaal of sportnet. Er zijn geen officiële afmetingen aan een trapveldje verbonden, waardoor het veld volledig kan worden aangepast aan uw locatie en wensen.

De keuze van ondergrond

Een trapveldje kan geplaatst worden op een reeds aanwezige ondergrond zoals een grasveld of tegels. Maar u kunt er ook voor kiezen om een sportvloer aan te leggen. Een sportvloer heeft als voordeel dat het bijdraagt aan de spelbeleving – de hardheid van de ondervloer bepaalt hoe snel een bal rolt of hoe hard hij stuitert – maar ook aan de veiligheid, duurzaamheid en geluidsabsorptie. Wij adviseren u graag over de meest ideale inrichting voor uw situatie.

Alternatieve opties

Naast trapvelden kunt u ook kiezen voor een sportkooi of pannaveld. Een sportkooi is een multifunctionele kooi die geschikt is voor meerdere sporten zoals voetbal, hockey, basketbal, volleybal en handbal. Een pannaveld is tevens een kooi, maar dan volledig gericht op het panna voetbalspel. Het is een iets kleinere kooi waarin twee voetbaldoeltjes verwerkt zijn. Vraag ons gerust om meer informatie en advies.

 //  In verband met de onstuimige marktsituatie op de grondstoffenmarkt zijn onze prijzen op aanvraag  //

Trapveld 01

Trapveld 02