Stedon heeft een levering van bloembakken verzorgd aan de bloemenveiling in Aalsmeer. De strategisch geplaatste bloembakken bij de op- en afrit van vrachtwagens, waar bloemen worden geladen en gelost, vervullen een rol in het scheiden van de paden voor voetgangers en vrachtwagens. Deze bloembakken zijn niet alleen bestemd voor een aantrekkelijke omgeving, maar zorgen zo ook voor een veilige ruimte.

Bekijk meer producten om uw openbare ruimte in te richten:

  • Mulitfunctionele sportkooien: Ontdek een assortiment aan sportkooien voor voetbal, basketbal, tennis en andere teamsporten in de openbare ruimte.
  • Fietsparkeersystemen: Door voldoende fietsenrekken te plaatsen zorgt u voor een veilige en overzichtelijke buitenruimte.

Veelzijdigheid met ons ruim assortiment bloembakken

Ons assortiment omvat zowel rond als rechthoekige vormen bloembakken, waardoor we een veelzijdige oplossing bieden voor het verfraaien van de openbare ruimte. Of het nu gaat om het accentueren van ingangen, het creëren van groene scheidingslijnen of het toevoeging aan veilingterreinen, onze bloembakken dragen bij aan een levendige en aantrekkelijke omgeving.

Ontdek wat wij voor uw project kunnen betekenen. Voor meer informatie of advies neemt u gerust contact met ons.