Het verbeteren van de buitenruimtes is een waardevol streven, zoals te zien is in deze speeltuin in de wijk Deurne, Antwerpen. Stedon heeft betonnen elementen geleverd die dienen als omkadering voor diverse speelgebieden, waardoor een strakke en functionele scheiding ontstaat. Naast hun functie als grens fungeren de elementen ook als zitgelegenheid, waardoor ouders comfortabel kunnen toekijken terwijl hun kinderen spelen.

Naast onze betonnen zitranden hebben wij nog meer producten voor een functionele openbare ruimte:

  • Mulitfunctionele sportkooien: Ontdek een assortiment aan sportkooien voor voetbal, basketbal, tennis en andere teamsporten in de openbare ruimte.
  • Fietsparkeersystemen: Door voldoende fietsenrekken te plaatsen zorgt u voor een veilige en overzichtelijke buitenruimte.

Waarom een speeltuin zo belangrijk is?

Speeltuinen vervullen een cruciale rol in de ontwikkeling van kinderen. Ze bieden een uitdagende omgeving waarin kinderen hun fysieke grenzen verkennen door te klimmen en te klauteren. Samen spelen bevordert sociale vaardigheden, terwijl buitenactiviteiten zoals voetballen bijdragen aan de ontwikkeling van spieren en evenwicht. Kortom, een speeltuin is een waardevolle toevoeging aan elke gemeenschap.

Ontdek wat wij voor uw project kunnen betekenen. Voor meer informatie of advies neemt u gerust contact met ons.