STEDON Slimme stedelijke Producten

Leren bij Stedon

Home Over ons Werken bij Leren bij Stedon

Stageplaatsen bij Stedon

Bij Stedon willen wij studenten graag laten groeien hun persoonlijke ontwikkeling door de juiste begeleiding op hun vakgebied te bieden. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat zij hun kennis gaan verbreden en weer nieuwe ervaringen op doen in het bedrijfsleven. Lijkt het jou leuk om bij ons jouw geleerde vaardigheden in de praktijk te brengen? Neem dan contact met ons op.

Wij bieden stages voor de volgende werkgebieden aan:

Stage marketing/communicatie (gesloten)

Lijkt het jou leuk om meer ervaring op te doen met social media, nieuwsbrieven schrijven of online marketing? Of ga jij met jouw ideeën de website naar een hoger niveau tillen? Laat ons dan jouw creativiteit zien!

Wil jij graag meer weten over deze stage? Neem dan contact op met Masha

Stage technisch tekenaar

Zou jij meer kennis willen krijgen over het ontwerpen van een product? Dat jij alle stappen doorloopt van schets tot ontwerp? Of misschien gebruik jij jouw technisch inzicht wel om een bestaand ontwerp te verbeteren!

Wij zijn per direct op zoek naar een stagiaire technisch tekenaar.

Wil jij graag meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact op met Masha

Stage constructiemedewerker

Werk jij graag met je handen en houd je van variatie? Bij Stedon is geen één project waar jij aan zult werken hetzelfde waardoor jij veel wisselende werkzaamheden zult gaan doen, zoals werken met metaal, beton en hout.

Wil jij graag meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact op met Masha

Stage allround lasser

Wil jij jouw lastechniek graag in praktijk brengen? Betrokken zijn bij het maken van een product van begin tot eind? Bij Stedon krijg je te maken met maatwerk en word jij meegenomen in alle werkzaamheden die nodig zijn bij het maken van onze producten.

Wil jij graag meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact op met Masha