Hekwerken

U zoekt hekwerken voor een openbare ruimte? Stedon heeft een keur aan solide hekwerken, van zes meter hoge hekwerken tot aan kadeleuningen en hondenroosters.

Een gebied afscheiden

Soms is het nodig een scheiding aan te brengen tussen twee buitengebieden. Bijvoorbeeld voor de veiligheid zoals het afschermen van een gracht of het afkaderen van een schoolplein of speeltuin. Maar een hekwerk kan ook functioneren als beveiligingshek tegen ongeoorloofd bezoek of om een gebied ontoegankelijk te maken. Welk type hekwerk u ook zoekt, Stedon heeft het.

Onze hekwerken

Al onze hekwerken zijn gemaakt van hoogwaardige en duurzame materialen. U hebt de keuze uit de volgende type hekwerken. Welk hekwerk voor uw situatie het meest geschikt is, daar adviseren wij u graag over.

Hekwerk voor sportkooien

Een veel voorkomende misvatting is dat reguliere hekwerken ook geschikt zijn voor gebruik als sportkooi. Dit is echter niet het geval. Een hekwerk dient als afscheiding en wordt na plaatsing niet of nauwelijks nog aangeraakt. Dat is bij een sportkooi wel anders. De constructie van een regulier hekwerk is daarom niet sterk genoeg om de zware belasting van sportkooien te kunnen dragen. Bovendien dient het hekwerk van een sportkooi ook geluidsreducerend te zijn om geluidsoverlast in de omgeving zoveel mogelijk te beperken. Voor sportkooien hebben wij daarom speciale panelen ontwikkeld. U leest er meer over op onze pagina sportkooi.

 //  In verband met de onstuimige marktsituatie op de grondstoffenmarkt zijn onze prijzen op aanvraag  //

SSM (Stil Sterk Modulair) hekwerk

Hekwerken

DSM hekwerk

Hekwerken

Spijlen (massief) hekwerk

Hekwerken

Kadeleuning ST-RSL

Hekwerken

Hekwerk ST-SPOOR

Hekwerken

Hekwerk ST-APD

Hekwerken

Hekwerk ST-ZWD

Hondenrooster hekwerk straatmeubilair

Hondenrooster

Voethekwerk

 //  In verband met de onstuimige marktsituatie op de grondstoffenmarkt zijn onze prijzen op aanvraag  //