Afvalbakken

U bent op zoek naar buitenafvalbakken? Of naar een andere oplossing om (zwerf)afval te voorkomen? Dat begint met voldoende buitenafvalbakken in de openbare ruimtes. Stedon heeft een uitgebreid assortiment en biedt ook maatwerk oplossingen.

Opgeruimd staat netjes

Een schoon straatbeeld is wat iedere gemeente en waarschijnlijk ook elke inwoner wil. Een beter milieu begint bij jezelf, maar om het opruimen van afval te bevorderen is het belangrijk dat er voldoende buitenafvalbakken beschikbaar zijn. Iedereen laat wel eens, bewust al dan onbewust, een blikje of papiertje achter op plaatsen die daar niet voor bestemd zijn. Vaak om de simpele reden dat er geen afvalbak voor handen is. Door afvalbakken op diverse, strategische plaatsen in de omgeving te plaatsen maakt u het jong en oud zo gemakkelijk mogelijk om hun afval te deponeren en het straatbeeld netjes te houden.

Onze buitenafvalbakken

Voor elke omgeving en voor elk afvalprobleem is een passende oplossing. Wij hebben een groot assortiment aan metalen buitenafvalbakken voor ‘regulier’ afval, bijvoorbeeld onze blikmikker die erg handig is voor plaatsing langs fietspaden. Mensen kunnen hun afval al fietsend in deze afvalbak ‘mikken’. Ook voor specifiek afval bieden wij oplossingen. Zo hebben wij voor sigaretten speciale peukenpalen en voor hondenpoep een dog can. Wij denken graag met u mee over welke afvalbakken voor uw situatie het meest geschikt zijn.

Afvalbak op maat

Heeft u een specifiek afvalprobleem waarvoor u een oplossing zoekt? Naast ons reguliere aanbod aan afvalbakken, kunnen wij ook buitenafvalbakken op maat voor u ontwerpen en produceren. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Afvalbak

Blikmikker

Cilinder

BM 2

buitenafvalbakken

Square

BBQ afvalbak

buitenafvalbakken

Bever

buitenafvalbakken

Cilinder HD

buitenafvalbakken

Korf

buitenafvalbakken

Pico

buitenafvalbakken

circulo

buitenafvalbakken

BM Special

buitenafvalbakken

HVN

buitenafvalbakken

Dog Can

buitenafvalbakken

Peukenpaal

BU 8620

BU 8625

BU 8627

BU 8630

BU 8626