Afvalbakken

U bent op zoek naar buitenafvalbakken? Of naar een andere oplossing om (zwerf)afval te voorkomen? Dat begint met voldoende buitenafvalbakken in de openbare ruimtes. Stedon heeft een uitgebreid assortiment en biedt ook maatwerk oplossingen.

Onze buitenafvalbakken

Voor elke omgeving en voor elk afvalprobleem is een passende oplossing. Wij hebben een groot assortiment aan metalen buitenafvalbakken voor ‘regulier’ afval, bijvoorbeeld onze blikmikker die erg handig is voor plaatsing langs fietspaden. Mensen kunnen hun afval al fietsend in deze afvalbak ‘mikken’. Ook voor specifiek afval bieden wij oplossingen. Zo hebben wij voor sigaretten speciale peukenpalen en voor hondenpoep een dog can. Wij denken graag met u mee over welke afvalbakken voor uw situatie het meest geschikt zijn.

Afvalbak op maat

Heeft u een specifiek afvalprobleem waarvoor u een oplossing zoekt? Naast ons reguliere aanbod aan afvalbakken, kunnen wij ook buitenafvalbakken op maat voor u ontwerpen en produceren. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

 //  In verband met de onstuimige marktsituatie op de grondstoffenmarkt zijn onze prijzen op aanvraag  //

DryBench afvalbak

Afvalbak

Blikmikker

Cilinder

BM 2

buitenafvalbakken

Square

Afvalbak, afvalbakken, afvalbak metaal, afvalbak openbare ruimte, afvalbak voor buiten

8M

Afvalbak, afvalbakken, afvalbak bbq, bbq afvalbak, barbequen

BBQ afvalbak

Straatmeulair, Afvalbak, afvalbakken, buiten afvalbak, afvalsysteem, afvalsystemen, afvalbak voor buiten, buiten afvalbakken

Bever

buitenafvalbakken

Korf

buitenafvalbakken

circulo

buitenafvalbakken

BM Special

buitenafvalbakken

Peukenpaal

BU 8620

BU 8625

BU 8627

BU 8630

BU 8626

 //  In verband met de onstuimige marktsituatie op de grondstoffenmarkt zijn onze prijzen op aanvraag  //