STEDON Slimme stedelijke Producten

Duurzaam bouwen aan uw gemeente

Home Sitemap Duurzaam bouwen aan uw gemeente

Duurzaamheid, verstedelijking en natuurbehoud zijn vaak met elkaar verweven. Deze onderwerpen vragen om inzichtelijke kennis en weloverwogen keuzes. De gevolgen van deze keuzes zijn ook voelbaar, de volgende generaties plukken er de vruchten van. Maar een verkeerde keuze heeft dus ook voor de komende generaties nare gevolgen. Wanneer we niet genoeg rekening houden met natuurbehoud en alleen focus leggen op verstedelijking, zullen er bijvoorbeeld geen boompje meer overblijven. Het begint met de inrichting van onze steden en gemeenten. Duurzaam bouwen is hier onlosmakelijk aan verbonden. Het begint vandaag, met uw keuze! En hier helpen wij u graag bij!

Gezond wonen begint met duurzaam bouwen

Over 20 jaar willen we nog steeds veilig en gezond kunnen wonen in dit prachtig land. Daarom is het belangrijk om nu al na te denken over hoe we onze steden en gemeenten inrichten, met een blik op de toekomst dus. Dat begint al bij het inrichten van een parkeerplaats, het aanleggen van een stadspark en het bouwen van een speeltuin. Duurzaam bouwen speelt hierin een groot rol en we zien daar het belang van in. Daarom zorgen we er bij Stedon voor dat ons assortiment een breed scala duurzame producten bevat. Ook de materialen waarmee we maatwerk realiseren zijn opgebouwd uit duurzame stoffen. Zo realiseren we uw project met oog op te toekomst.

Toekomstbestendig

Duurzaam bouwen aan uw gemeente doet u met een partner waar u op kunt vertrouwen. Met meer dan 15 jaar kennis en ervaring op zak is Stedon marktleider op het gebied van duurzame stedelijke inrichting. Wij realiseren projecten in geheel Nederland en België. Van prachtige ontmoetingsplaatsen, zoals het Sundeck in Emmen, tot een optimaal benutte speeltuin in Antwerpen; Stedon maakt het mogelijk. Al onze producten zijn op maat te realiseren. Dat betekent dat u precies het product krijgt dat naadloos aansluit op de omgeving en ook aansluit op uw wensen.

Duurzaam bouwen met Stedon

Stedon helpt u bij het bouwen aan een duurzame toekomst. Projecten waar niet alleen deze generatie van genieten, maar de komende generaties ook nog de vruchten van zullen plukken. De eerste stap naar een toekomstbestendige stad zet u vandaag met Stedon. Heeft u een vraag of wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor u? Neem dan vrijblijvend contact op met één van onze specialisten. Neem ook eens gerust een kijkje tussen onze gerealiseerde projecten om inspiratie op te doen voor uw eigen project. In ons productassortiment vindt u een ruim aanbod duurzame producten. De specialisten staan voor u klaar!

Meer weten over duurzaam bouwen?

Of ga naar onze contactpagina >