STEDON Slimme stedelijke Producten

Gebiedsontwikkeling & verstedelijking in Nederland

Home Sitemap Gebiedsontwikkeling & verstedelijking in Nederland

De groei van Nederlandse steden blijft doorzetten, blijkt uit cijfers van het CBS. Steeds meer mensen jongeren trekken naar de steden toe. Dit is ook geen verrassing. In de steden is vaak meer werkgelegenheid, een groter opleidingsaanbod en nieuwe kansen. Daarom is het ook belangrijk dat bij de inrichting en ontwikkeling van de stedelijke gebieden, rekening gehouden wordt met de huidige én toekomstige bewoners. De inrichting van een stedelijke omgeving heeft veel invloed op de gebruikers van het gebied. Daarnaast kan met de juiste inrichting gewenst gedrag worden gestimuleerd, zoals bewegen en sporten. Stedelijke inrichting moet daarom meegroeien met de stad, en hier helpen wij u graag bij.

Als gemeente inspelen op verstedelijking

De stedelijke inrichting speelt een grote rol in de belevingswereld van de gebruikers. Een effectief ingerichte, openbare ruimte stimuleert gewenst gedrag en heeft een positief invloed op het gedrag van de inwoners. Als gemeente moet er daarom worden ingespeeld op de alsmaar groeiende stedelijke gebieden. Dit klinkt misschien lastig, maar het begint allemaal bij een effectieve en betrouwbare inrichting van het gebied. Als ervaren partner op het gebied van stedelijke inrichting bent u bij Stedon in goede handen. Wij adviseren u graag bij het opzetten van een inrichtingsplan voor uw gemeente en helpen u de juiste producten te kiezen. Zo laat u als gemeente geen kansen liggen en speelt u op de juiste manier in op verstedelijking in uw gemeente.

Ruim assortiment voor stedelijke inrichting

Bij Stedon hebben we alles in huis om uw gemeente en uw stad effectief in te richten. Hierbij kunt u denken aan een prachtig ingericht stadspark, een openbare speelplaats of een uitgebreid skatepark. Dit is maar een kleine greep uit ons uitgebreid assortiment. Daarnaast zijn onze producten op maat te realiseren, zodat het naadloos aansluit bij uw wensen en verwachtingen. Neem gerust contact op om de specifieke mogelijkheden voor u te bespreken.

Verstedelijking biedt kansen voor uw gemeente

Verstedelijking biedt dus grote kansen voor u als gemeente. U kunt een perfecte leefomgeving voor uw inwoners creëren met een effectieve inrichting van de stedelijke omgeving. Onze specialisten denken graag met u mee. Met jarenlange ervaring op zak zijn de specialisten in staat aan alle mogelijke details van de inrichting te denken. Hierdoor weet u zeker dat u alle kansen benut die u geboden wordt. Maak een vrijblijvende afspraak met een specialist om, onder het genot van een bakje koffie, alle mogelijkheden voor u te kunnen bespreken. Laat geen kansen meer liggen en begin vandaag met effectieve inrichting van uw gemeente!

Meer weten over straatmeubilair?

Of ga naar onze contactpagina >