STEDON Slimme stedelijke Producten

Een calisthenics park aanleggen

Home Sitemap Een calisthenics park aanleggen

Laten we allereerst beginnen met het beantwoorden van de grote vraag: wat is calisthenics?

Calisthenics is één van de snelst groeiende fitness trends in Nederland. Het wordt beoefend in een goed uitgerust calisthenics park. Een dergelijk calisthenics park wordt uitgerust met toestellen welke specifiek ontworpen zijn voor het trainen met eigen lichaamsgewicht. De gebruiker heeft dus niets anders nodig dan een goed humeur en een goed uitgerust calisthenics park om heerlijk in beweging te komen. Met de juiste toestellen is het park uitdagend, vandalismebestendig en onderhoudsvriendelijk. Dit zijn belangrijke kenmerken voor het inrichten van een sportplaats in de openbare ruimte, en dan bent u bij Stedon aan het juiste adres.

De locatie van een calisthenics park

Nog een voordeel van calisthenics: het is flexibel. Hiermee bedoelen we natuurlijk dat onze calisthenicstoestellen gemakkelijk te plaatsen zijn op ieder geschikte locatie. Het kan als aangename uitbreiding dienen bij een bestaand sportpark of u kunt uw eigen parcours naar uw wensen laten ontwerpen. Het grootste voordeel van een calisthenics park in uw gemeente is de toegankelijkheid. Doordat de gebruiker niets tot weinig nodig heeft om lekker te kunnen sporten en bewegen is calisthenics de perfecte laagdrempelige oplossing om beweging te stimuleren.

Toestellen in het calisthenics park

Bij Stedon vindt u een uitgebreid aanbod van verschillende soorten calisthenics toestellen. Zo hebben wij allerlei uitdagende hang- en klimtoestellen, krachttoestellen, platvormen en nog veel meer! Zo kunt u samen met de designers van Stedon tot een prachtig uitgerust park komen. Een park waar er voor ieder wat wils is. De gebruikers kunnen het immers volledig naar hun kracht gebruiken en wordt het nooit te ingewikkeld om te gebruiken. Met de  toestellen van Stedon weet u zeker dat u de hoogste kwaliteit combineert met deskundig advies op maat. Dat is nou eenmaal wat wij u garanderen, en wat u van ons gewend bent.

Calisthenics van Stedon

Wilt u nog even inspiratie opdoen voor een prachtig uitgerust park? Neem dan gerust een kijkje in ons uitgebreid assortiment. U kunt ook uitgebreide projectbeschrijvingen lezen zoals dat van het calisthenics sportterrein in Sint Niklaas (België) of filmpjes van opgeleverde projecten bekijken zoals deze demonstratie van ons calisthenics park in Hilversum. Heeft u nog vragen? Dan kunt u vrijblijvend contact opnemen met onze specialisten. Wij beantwoorden al uw vragen en kunnen u voorzien met deskundig advies. Dat komt namelijk door onze jarenlange ervaring met fitnesstoestellen specifiek voor buitensport. Van design tot plaatsing bent u in de goede handen van Stedon.

Meer weten over calisthenics?

Of ga naar onze contactpagina >