STEDON Slimme stedelijke Producten

Calisthenics toestellen kopen

Home Sitemap Calisthenics toestellen kopen

Calisthenics; een sportieve verrijking van uw openbare ruimte

Wilt u calistenics toestellen kopen, maar wilt u deskundig advies over de indeling van het parcour? Hieronder leest u meer informatie over calistenetics en waar u rekening mee kunt houden tijdens het maken van de juiste indeling.

Wat is de oorsprong van calisthenics?

Calisthenics is wereldwijd zeer populair en ook in Nederland stijgt de populariteit. Deze vorm van outdoor fitness komt oorspronkelijk uit Griekenland. De Spartanen konden zich met calisthenics optimaal voorbereid op een gevecht. Tegenwoordig is calisthenics geintegreerd in de training van militairen en de marine, maar ook in sportparken zie steed smeer parcoursen. Je traint met je eigen lichaamsgewicht, waarmee je uithoudingsvermogen en spierkracht verbetert. De ideale manier om een atletisch lichaam te verkrijgen, maar het is vooral leuk om te doen.

Voor wie is calisthenics geschikt?

Wat zo ideaal is aan deze vorm van outdoor fitness, is dat het heel toegankelijk is en geschikt voor elk fitnessniveau. Het parcour is altijd toegankelijk voor een grote groep mensen en het is ook een goede manier om lichamelijk fitter en sterker te worden. Dat maakt calisthenics geschikt voor iedereen met (lichte) fitness ambities en krachttraining.

Welke calisthenics toestellen kopen?

Een combinatie voor hoge en lage toestellen maakt het parcour geschikt voor diverse niveaus. De monkey barz zijn heel geliefd vanwege de veelzijdigheid, men kan eenvoudig pull ups doen. Maar ook de lagere ‘barz’ zijn uitermate geschikt in een parcour. Een calistenics bootcamp park is ideaal voor een grote doelgroep.

Calistenics Bootcamp Park op maat

Stedon kan een Calisthenics Bootcamp Park voor u op maat samenstellen, waarin alle uitdagende hoge en lage toestellen samenkomen. Dit zorgt voor een sterk parcour dat geschikt is voor meerdere doelgroepen. Dankzij de hoge kwaliteit van het materiaal is het bestand tegen allerlei weersinvloeden en het is hufterproof. Daarnaast kunnen we ook complete aankleding verzorgen van het park.

Wilt u meer informatie over calisthenics toestellen kopen voor uw openbare ruimte? Laat u dan vrijblijvend adviseren door onze deskundige medewerkers.

[rev_slider_vc alias=”Calisthenics”]