STEDON Slimme stedelijke Producten

Beweegtuin Westeinde: Opening met demonstratie turnkampioen Michel Bletterman

Home Nieuws Beweegtuin Westeinde: Opening met demonstratie turnkampioen Michel Bletterman

Zwart Poppetje nieuwsbrief Door Stedon     icoon-kalender 14 juni 2018


In de zomer van 2017 is er in de wijk Westeinde al een SSM sportkooi door Stedon geplaatst. En deze zomer is het uitgebreid met een beweegtuin voor jong, oud en de mindervalide.

In de tuin staan in totaal 12 fitnesstoestellen. Van deze 12 toestellen zijn er twee voor kinderen en twee voor de mindervalide. Centraal in de beweegtuin staat een calisthenictoestel en daar omheen zijn de fitnesstoestellen gepositioneerd. Zo is er een mooie parcours opgesteld met afwisseling in de toestellen. Om de beweegtuin heen zijn verschillende soorten fruitbomen geplant, denk aan appel-, peer- en pruimbomen. Ook zijn er vier zitbanken geplaatst in de beweegtuin. Hier kan men natuurlijk op rusten of de sporters aanmoedigen maar er kunnen eventueel ook oefeningen op uitgevoerd worden.

Demonstratie personal coach en turnkampioen

Op 12 juni jl. was de feestelijke opening van de beweegtuin in Westeinde. De door lint met elkaar verbonden toestellen werden door de sponsors vrij geknipt. Na de officiële opening werd er een demonstratie en uitleg gegeven door Youri Matthijs van personal slim en turnkampioen Michel Bletterman. Hierna konden de aanwezigen, jong en oud, de toestellen uitproberen eventueel onder begeleiding van Youri en Michel. Voor een hapje en een drankje was ook gezorgd,  gezorgd voor een hapje en een drankje

Wilt u nog meer foto’s zien van deze beweegtuin?  Bekijk ze hier.

Beweegtuin