STEDON Slimme stedelijke Producten

De inrichting van een schoolplein bij Stedon

Home Sitemap De inrichting van een schoolplein bij Stedon

Het inrichten van een schoolplein is een groot project, dus waar moet u beginnen? Begin met het ontdekken van de behoeftes en waar de inrichting van het schoolplein aan moet voldoen. Bij Stedon kunt u het meest uitgebreide assortiment vinden om het schoolplein in te richten. Zo hebben wij bij Stedon 1176 NENEN gecertificeerde speeltoestellen in ons assortiment. Om het schoolplein verder in te richten hebben wij naast speeltoestellen ook banken, hekwerken, maar ook manieren om de fietsen van de kinderen te parkeren.

Een schoolplein is bij uitstek de plek waarbij een kind vrij uit en veilig moet kunnen spelen. Daarnaast moet het ook leuk en uitdagend zijn! Vindt u het moeilijk om te ontdekken wat er nodig is om een schoolplein in te richten? Vraag dan gerust een gesprek bij ons aan zodat wij u met onze ervaringen en expertise verder kunnen helpen.

Keuze uit 1176 gecertificeerde toestellen

Bij het inrichten van een schoolplein zijn de speeltoestellen één van de belangrijkst dingen. Bij Stedon hebben wij een uitgebreid assortiment met maar liefst 1176 NENEN gecertificeerde speeltoestellen. Elke toestel heeft zijn eigen specifieke eigenschappen, zodat er voor iedere leeftijdsgroep een ruime keuze is.

De verdere inrichting van het schoolplein

Een aantal voorbeelden die perfect passen bij een uitgebreid en compleet schoolplein zijn:

Naast de keuze uit de 1176 gecertificeerde toestellen kunt u bij  Stedon ook terecht voor verdere inrichting van het schoolplein. Hierbij staan veiligheid en gemak centraal. Om het schoolplein heen kunt u een hekwerk plaatsen om het schoolplein af te bakenen, maar ook om de veiligheid van de kinderen te kunnen garanderen.

Om de inrichting van het schoolplein af te maken, hebben wij bij Stedon een ruim assortiment banken. Bij Stedon maken wij gebruik van verschillende materialen zoals hout, beton, thermisch verzinkt staal, maar ook combinaties hiervan. Waarbij wij bij elk product altijd streven naar het allerbeste resultaat voor onze klanten.

Heeft u verdere hulp nodig bij het inrichten van een schooplein? U kunt veel informatie vinden op onze website, maar door onze ruimschootse ervaring zouden wij u graag helpen door middel van een persoonlijk gesprek om alle mogelijkheden te bespreken.

Soortgelijke projecten als de inrichting van een schoolplein

Bent u benieuwd welke projecten wij bij Stedon nog meer hebben gerealiseerd? Naast de inrichting van schoolpleinen hebben wij binnen Nederland en België diverse projecten afgerond zoals het aanleggen van skateparken, beweegtuinen, sportpleinen en outdoor fitness. Allemaal projecten die u een idee kunnen geven van alle mogelijkheden binnen Stedon. De projecten vindt u hier.

Meer weten over de inrichting van schoolpleinen?

Of ga naar onze contactpagina >