Glijbaan voor openbare speelplaats

Home Onze Producten Speeltoestellen Glijbaan voor openbare speelplaats

Op zoek naar een glijbaan voor openbare speelplaats? Stedon heeft een compleet aanbod aan glijbanen in allerlei soorten en maten, en levert ook maatwerk.

Buiten glijbaan voor openbare speelplaats

Een glijbaan staat garant voor volop speelplezier voor kleine kinderen. Zodra de eerste zonnestralen buiten weer schijnen kunnen kinderen vaak niet wachten op naar de speelplaats te gaan. De glijbaan is daarbij misschien wel hun favoriete speeltoestel. Bij Stedon worden al onze producten met de grootste zorg geproduceerd om zo hoge kwaliteit en optimale veiligheid te waarborgen. Onze glijbanen zijn gemaakt van polyesterkunststof en kunnen bedekt worden met een roestvrij verchroomd oppervlak.

Inrichting van een speelplaats

Stedon is uw partner op het gebied van openbare inrichting. Wij hebben al vele wijken in Nederland mogen voorzien van een moderne en veilige speelplaats. Een speelplaats speelt een essentiële rol bij de ontwikkeling een kind en daar dragen wij graag ons steentje aan bij. Met onze jarenlange ervaring weten wij ieder grasveld of plein te transformeren tot waar speelparadijs. We doen er alles aan om het zo aantrekkelijk mogelijk te maken voor kinderen, (groot)ouders én omwonenden. Uiteraard passend binnen de doelstelling en het budget. Leun ook op onze ervaring en profiteer van onze kennis. Wij adviseren u graag over de inrichting van uw speelplaats.

Glijbaan voor een openbare speelplaats: ruim assortiment

Bij Stedon heeft u een ruime keuze in glijbanen. Onze glijbanen zijn verkrijgbaar in diverse lengtes, vormen en kleuren. Bent u op zoek naar een glijbaan als onderdeel van een combi speeltoestel? Kijk dan eens bij ons assortiment klimtoestellen. Ook maatwerk behoort tot de mogelijkheden. Heeft u specifieke wensen of wilt u meer weten over een product? Vraag het ons gerust.

Dubbele glijbaan BU 10050

Glijbaan met ladder BU 11600