Wiptoestellen voor een openbare ruimte

Home Onze Producten Speeltoestellen Wiptoestellen voor een openbare ruimte

U bent op zoek naar wiptoestellen voor een openbare ruimte? STEDON heeft een compleet aanbod aan veer- en wiptoestellen en levert ook maatwerk.

Wiptoestellen voor een openbare ruimte

De wipkip, wie heeft er vroeger niet op gespeeld? Al decennia lang is de wipkip enorm geliefd bij kinderen. U vindt dit veertoestel dan ook terug in vrijwel elke speeltuin. Van een ‘kip’ is vaak allang geen sprake meer, het veertoestel wordt in allerlei soorten en maten geleverd, maar wel vaak in de vorm van een dier. Naast de wipkip hebben wij ook verschillende wipbalken in ons assortiment opgenomen.

Inrichting van een speeltuin

De wipkip neemt weinig ruimte in beslag en mede daardoor is het een veel toegepast speeltoestel in (openbare) speelruimtes. In combinatie met bijvoorbeeld een zandbak, schommel, glijbaan en/of speelhuisje tovert u een simpel grasveld of plein om in een waar speelparadijs voor kinderen. Als inrichter van openbare ruimtes denken wij graag met u mee over een optimale indeling en kunnen wij tevens de complete aankleding verzorgen.

Ons assortiment Veer- en Wiptoestellen

Wij hebben een aantal basis veer- en wiptoestellen in ons assortiment opgenomen, maar kunnen indien gewenst ook maatwerk leveren. Al onze producten worden met de grootste zorg geproduceerd om zo optimale veiligheid te waarborgen. Op deze pagina vindt u ons reguliere aanbod. Heeft u specifieke wensen of wilt u meer weten over een product? Vraag het ons gerust.

Balk wip - BU 20980

Balk wip met veer - BU 21000

Dubbele wip - BU 53230

Wip papagaai -BU 53200

Wip 4 eenden - BU 53210

Balk wip - BU 20980

Balk wip met veer - BU 21000

Dubbele wip - BU 53230

Wip papagaai -BU 53200

Veertoestel papegaai - BU 52400

Veertoestel motor - BU 52800

Veertoestel zeehond - BU 52150

Veertoestel vliegtuig - BU 52160

Veertoestel kikker - BU 52500

Veertoestel eend - BU 52550