Kabelbaan voor een openbare speeltuin

Home Onze Producten Speeltoestellen Kabelbaan voor een openbare speeltuin

Een kabelbaan in uw gemeente

U zoekt een kabelbaan voor een openbare speeltuin? Stedon levert kwalitatieve kabelbanen die voldoen aan de veiligheidsnormen.

Buitenspelende kinderen, op een kabelbaan!

De verleiding voor kinderen om binnen met tablets of games te spelen is tegenwoordig groot. Daar de allerkleinsten nog heel graag buiten op een schommel, wipkip of in een klimtoren spelen, zijn de iets oudere kinderen lastiger naar buiten te krijgen. Zij moeten worden uitgedaagd. Een kabelbaan is daarvoor het ultieme speeltoestel. Hangend aan een kabel zo snel mogelijk aan de overkant zien te komen, en dan heel snel weer terugrennen om het opnieuw te proberen. Dat blijft voor kinderen een prachtig fenomeen.

Kabelbaan in een openbare speeltuin

Of u nu een speeltuin wilt inrichten voor een wijk, schoolplein of wellicht een recreatiepark, als u voldoende ruimte beschikbaar heeft is een kabelbaan absoluut de moeite waard. U zult zien dat dit één van de favoriete onderdelen wordt van uw speeltuin. Als inrichter van de openbare ruimte helpen wij u graag bij een functioneel ontwerp van uw speeltuin en kunnen wij de complete aankleding verzorgen. Van een veilige en geluidsarme ondervloer van drainbeton tot aan hekwerken, afvalbakken en groendragers.

Ons assortiment kabelbanen

Kabelbanen kunnen wij volledig op maat voor u realiseren. Als u een kabelbaan voor openbaar gebruik beschikbaar stelt, wilt u natuurlijk dat deze voldoet aan alle veiligheidsnormen. Veiligheid staat in de ontwikkeling van al onze speeltoestellen voorop. Wij maken goed doordachte en sterke constructies en maken uitsluitend gebruik van robuuste materialen. De zitting wordt van rubber gemaakt met een antisliplaag zodat kinderen zo veilig mogelijk op hun plaats blijven zitten. Wilt u een kabelbaan kopen en meer weten over de mogelijkheden? Vraag het ons gerust dan laten we het u graag zien. Neem nu vrijblijvend contact met ons op.

Kabelbaan BU 62900

Kabelbaan BU 62910