Schommels voor buiten

Home Onze Producten Speeltoestellen Schommels voor buiten

U bent op zoek naar schommels voor een openbare speelruimte? Stedon heeft een ruim assortiment NEN-EN 1176 gekeurde speeltoestellen en levert ook schommels op maat.

Aanbod schommels voor buiten

Rond of langwerpig, traditioneel of eigentijds, bij Stedon hebben we schommels in vele soorten en maten en voor alle leeftijden. De op onze website getoonde schommels voor buiten zijn slechts een greep uit ons complete assortiment.

Buitenspelende kinderen

Buitenspelende kinderen; het is een prachtig gezicht maar helaas zien we dit beeld steeds minder vaak in onze wijken. Door het digitale tijdperk waarin we leven, blijven kinderen vaak binnen spelen. Zonde! Het is daarom belangrijk dat er voor kinderen voldoende uitdagende speelvoorzieningen zijn zodat ze weer geprikkeld worden om buiten te spelen. Samen met u brengen wij sport en spel terug in de wijk.

Inrichting van een openbare speelruimte

Schommels voor buiten alleen maakt nog geen speeltuin. Daarom hebben wij bij Stedon een compleet assortiment aan speeltoestellen waarmee een prachtige openbare speelruimte gecreëerd kan worden. Heeft u beperkt ruimte dan is een combi klimtoestel voor u wellicht een mooie oplossing. In dit toestel zijn verschillende speeltoestellen gecombineerd zoals een schommel, glijbaan en klimtoren. Op onze pagina speeltoestellen vindt u ons volledige aanbod.

Heeft u specifieke wensen, laat het ons dan gerust weten. Omdat we ook maatwerk leveren, kunnen wij in vrijwel elke vraag voorzien.

Schommel rond BU 20000

Kinderschommel BU 27410

Kinderschommel met duikelrek BU 27420

speeltoestellen schommel

Vogelnestschommel BU 27582

Dubbele schommel BU 32350

4-zits schommel BU 27790

Schommel accessoires