Combi Klimtoestellen

Home Onze Producten Speeltoestellen Combi Klimtoestellen

U zoekt klimtoestellen voor een openbare speelplaats? Stedon heeft een compleet assortiment met NEN-EN 1176 gecertificeerde toestellen.

Combi klimtoestellen

Klimmen, schommelen, hangen, glijden en slingeren, het is allemaal mogelijk met onze combi klimtoestellen. Wij hebben diverse speeltoestellen ontwikkeld die meerdere spelelementen bevatten. Het grote voordeel van een combi klimtoestel is dat dit toestel relatief weinig ruimte in beslag neemt, terwijl het wel een gevarieerd aanbod aan speelmogelijkheden biedt. Het is de ideale oplossing voor kleinere buitenruimten zoals een klein speelveldje of schoolpleintje.

Openbare speeltuin

In het huidige digitale tijdperk is het voor gemeenten, scholen en andere instanties een uitdaging om kinderen te motiveren om buiten te gaan spelen. De juiste voorzieningen bieden is daarvoor onmisbaar. Kinderen willen uitgedaagd en gestimuleerd worden. Bij Stedon creëren we samen met u een prachtige openbare speeltuin die van alle gemakken is voorzien. Een combi klimtoestel is al een ware attractie op zich, maar we kunnen dit ook uitbreiden met andere speeltoestellen zoals zand en water toestellen, een wipkip of zelfs een kabelbaan. Om de openbare speeltuin netjes te houden, is het verstandig om bij de inrichting ook rekening te houden met een afvalbak en fietsparkeren. En voor de ouders of grootouders kunt u bijvoorbeeld een parkbank plaatsen. Wij adviseren u hier graag over.

Maatwerk klimtoestellen

Naast ons basis assortiment klimtoestellen kunnen wij u ook voorzien van maatwerk. Passend bij uw wensen, de locatie, het doel en uw budget, ontwerpen wij een toestel op maat. Zo kunnen wij de ruimte optimaal benutten en volledig voorzien in uw wensenpakket. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

Antra BU 20300

Antra met glijbaan BU 20400

Uitzichtpaal BU 27350