Balanceertoestellen voor een speelplaats

Home Onze Producten Speeltoestellen Balanceertoestellen voor een speelplaats

U zoekt voor balanceertoestellen voor een speelplaats op uw schoolplein of in een openbare ruimte? Stedon heeft een compleet aanbod van balanceertoestellen.

Evenwichtsbalk of balanceerbalk

Een evenwichtsbalk is er in verschillende uitvoeringen. Denk aan een ‘normale’ balanceerbalk of een wiebelende kettingbrug. Een evenwichtsbalk is voor elke leeftijdsgroep een uitdaging. Kinderen leren op een balk spelenderwijs hun coördinatie en evenwicht ontwikkelen, maar de balk kan ook worden gebruikt om de oefeningen uit de gymles even goed te oefenen.

Balanceertoestellen voor een speelplaats: inrichting

Een speelplaats kunt u inrichten met verschillende speeltoestellen. Zo maakt u van uw speelplaats een waar kinderparadijs. Maar naast de speeltoestellen zijn er soms ook andere benodigdheden. Denkt u bijvoorbeeld aan een hekwerk om er voor te zorgen dat de kinderen binnen een bepaald gebied blijven of een parkbank waar de ouders toezicht kunnen houden op hun kinderen. Doordat STEDON een ruim assortiment heeft voor het inrichten van de buitenruimte kunnen wij u adviseren bij het compleet inrichten van uw schoolplein of speelplaats.

speeltoestellen duikelrek

Duikelrek enkel BU 30700

Duikelrek 2-zijdig BU 30710

Evenwichtsbalk op veren BU 30780

Balanceerplaat BU 30950